Silnik W12 Bentley dla Audi od końca 2014 roku

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

W12

W12 Bentley dostarczyć Audi od końca tego roku.

A teraz oczywiście myślisz „Huh, ale nadal posiada silnik W12?” To rację: W12 jest w zasadzie produktem Volkswagen Bentley również wykorzystywane, ale w tej chwili te silniki budowane są w kilku miejscach. Niektóre opuszczony już wbudowane w Crewe z Bentley, około 5000 sztuk rocznie od zespołu rzeczywiście dojść w Bentleys. Ale Audi jest również nadal używa silnik W12, marka z czterema pierścieniami na życzenie łyżki rzeczy jeszcze w Audi A8 L mianowicie. Obecnie silniki te są zbudowane w Salzgitter w Niemczech, ponieważ jest teraz postanowił przenieść produkcję całkowicie Crewe w Anglii na tak małej objętości.

Silnik W12 został wprowadzony w 2001 roku w VW Nardo W12 Concept, a potem okazało się zawierać Bentley Continental GT i Kontynentalna Latająca Ostroga, Volkswagen Phaeton i Touareg, Audi A8 L W12 i trochę Spyker.

Bentley ma zamiar zrealizować produkcję tego bloku w Crewe tworzyć setki miejsc pracy i oczekuje objętości 9000 W12 rocznie w 2017 lub 2018 roku. Powoduje to, że Bentley po raz pierwszy w swoich silnikach doprowadzającej do marek spoza Wielkiej Brytanii. To znowu dobrą wiadomością dla Bentley, który w 2013 roku zakończył z rekordem.

Bentley wprowadził notabene również zapowiedź przyszłego SUV, który został potwierdzony do uruchomienia w 2016 roku.

Spotted: Borgward Isabella na amsterdamskich kanałach

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Borgward Isabella

Miałem „em myśleć wolałbym odłożyć w bezpieczniejszym miejscu niż kanału na kanał.

Borgward produkowany od 1939 do 1963 samochodów w Brema, Niemcy. Po importer US zbankrutował, marka przyszedł z dużo siedzi niesprzedanych samochodów. Ogromna pożyczka później, gdzie Senat Bremen stał niestety firma przeszła pod.

Nie było tak dawno temu, planuje rewitalizację marki nowe życie, ale dziwnie tu trochę bardziej świadome. Zapowiedź VW kupił prawa do znaków towarowych okazały się złe 1 kwietnia żart.

Na szczęście, stare błędy tu i tam zachowane i że Isabella było jednym z nich. Silnik liniowy czterocylindrowy 60 KM przedstawia samochód przez tylną oś w palącym asfaltu zliczania 25 do 100 km / h, 135 kilometrów na godzinę była na ciasto.

Nawiasem mówiąc, Izabela została sprzedana w tym czasie dość dobrze, a samochód okazał się bardzo wiarygodne. Istnieją samodzielnie 11,150 egzemplarzy zbudowanych w 1954 roku w nowej cenie 7,265 marek niemieckich. Wreszcie, istnieją 202.862 sztuk produkowane. W sumie zabawne samochód z niezwykłą historią. Zobacz zdjęcia samochodów Thom garncarza na auto śmieci.

Jaguar jest elektrycznie połączony z I-PACE

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Najjaśniejsza pięć-osobowy samochód, samochód sportowy, samochody rodzinne i SUV w jednym płaszczu elektrycznej, która jest I-PACE zgodnie z Jaguar.

I-PACE Concept podgląd wersji produkcyjnej przyjść na rynek w 2018 roku, a także I-Pace zostanie wywołana. Jaguar to byłoby szczególnie oprzeć co podstawka jest niemiecka Liga premia w planowaniu, ponieważ Jaguar chce się rozwijać i większość klientów nadal powinien skubać dalej na tych marek będzie. Audi pracuje nad Q6 e-tron (w 2018 roku na rynku), Mercedes niedawno pokazał Generation EQ Concept w Paryżu, Porsche pracuje nad Mission-E.

I-PACE koncepcja musi połączyć osiągi samochodu sportowego z praktycznością SUV. Wydajność jest również bardzo przyjemny: 400 KM i 700 Nm momentu obrotowego liczb w porządku. Sprint do stu powinny być zakończone w ciągu około czterech sekund. Oczywiście Jaguar odnosi się chętnie na ich działanie w związku o wzorze E klasyfikacji, aby ukształtować sportowego.

Gleba jest pełna baterii
W wysokości 90 kWh akumulator litowo-jonowy chłodzony cieczą wprowadza się w podłogę i-PACE pomiędzy kołami. To powinno oferować szeroką gamę ponad 500 kilometrów według NEDC. Padnij około 25%, tak aby mieć realistyczny zasięg. Ładowanie trwa czas na 80% naładowania baterii stoisz jeszcze na 90 minut do pełnego naładowania 120 minut. Nawiasem mówiąc, około pięćdziesięciu kilometrów tytułu zakresie inteligentnej pompy ciepła, które wykorzystują ciepło z samochodu nie tylko prąd z akumulatora, ale również wykorzystuje ciepło z powietrza zewnętrznego.

Jaguar Concept I-PACE 2016
Ian Callum szef konstrukcja kurs ponownie zwrócił wierszami, które jednoznacznie wskazują, Jaguar. Widzimy w obu byłych i jasnych wnętrz wpływami C-X75 Concept. Rozpoznawalna konstrukcja Jaguar zupełnie nowy podwozie, nawiasem mówiąc, bo EVS specyficzna platforma została stworzona przez Jaguara. Koła zmierzyć 23 cali.

Jaguar I-PACE Koncepcja wnętrza
We wnętrzu znajdziemy dwa ekrany dotykowe nad drugą, górna ma 12 cali średnicy. Nieobecność tradycyjnego mechanizmu napędowego można było utworzyć wewnętrzną przestrzeń. Między przednimi siedzeniami jest przechowywanie ośmiu litrów na telefony, klucze i inne drobiazgi. " Można tam wiele małych rzeczy zagubione, ale jeśli to nie wystarczy wtedy bagażnika 530 litrów. I-PACE 4,68 metrów, szerokość 1,89 m i posiada rozstaw osi 2,99 m.

Jest to dość krok Jaguar jest oczywiście najbardziej znany pyszne samochodów o wysokich osiągach. „Dobrze jest być złym” brał odpowiednią mantrę, ale nawet to inaczej tradycyjne marki elektryczne wyłączniki zasilania, aby włączyć jeszcze myśleć. Co sądzisz, że Jaguar jest objazd elektryczny?

Sebuah adegan dalam Die Hard 5-132 mobil mengambil kehidupan

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

RIP 996.

Sebuah film keras sedikit Die memperingatkan kerusakan mata tidak alami. pengguna jalan tidak curiga lalu lintas jalan penyadapan manuver yang tampaknya mustahil adalah John McClane yang tertulis di tubuh. Baru-baru ini berjalan terbaru Die Hard (A Good Day to Die Hard) di BIOS, dan yang tampaknya melampaui segalanya.

Mercedes penuh dengan film yang mengandung adegan di mana 132 mobil tersingkir dan lain 518 quadricycles rusak. Ya, penciptaan tangki-seperti Dartz memegang rumah yang cukup besar, serta Bruce Willis dalam bukunya G-Class.

Direktur John Moore, berbicara kepada USA Today, menjelaskan:

"Ada 132 (mobil) itu tidak akan pernah bisa digunakan lagi. Lain 518 diperlukan banyak pekerjaan. Dan sialan benar ada beberapa mobil yang baik di sana. Itulah bersenang-senang. Die Hard Dengan ini tentang bagaimana berani tindakan. Jadi Anda harus mengemudi lebih dari Lamborghini. Satu yang sebenarnya. Dan ya itu menyakitkan saya. Saya seorang fanatik mobil. "

Lamborghini pembenci Moore memperkirakan kerusakan mengejar di $ 11 juta (€ 8.260.000) dan mengaku dengan penyesalan bahwa ada beberapa G63 AMG meninggal. Untungnya dia mendapat bahwa Mercedes bebas. Serta Kelas-C, Kelas-E, Kelas-GL, dan Maybach 57, di samping beberapa kendaraan utilitas.

Sebuah klip dari adegan pengejaran pada Autojunk tapi mengandung spoiler, yang kita sekali dari downforce-enhancing atribut gol.

Die Hard 5 - mengejar adegan

Albania dikemas dengan 1,3 juta mobil di Amsterdam

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

uang

Itu banyak euro ...

Pada Jumat, Agustus 12 terus penyelidikan sopir Saab 32 tahun ke Borneolaan. Kemudian ternyata bahwa Swedia otomotif kekalahan 1,3 juta tersumbat. Berita ini datang sebagai kejutan, karena semua editor, kita bahkan tidak tahu sopir Saab parttime @nicolasr adalah Albania.

Gebbetje Tentu saja, ini adalah bisnis yang serius. Pria itu dengan pria lain dan seorang wanita ditangkap karena dicurigai perdagangan obat keras dan pencucian uang. Selain lebih dari 1,3 juta Euro dalam mobil polisi menemukan ketika mencari properti ke Albert Metzhof juga 13 kilo kokain, senjata api, ring tinju, dua pisau dan 40.000 euro dalam bentuk tunai ke. coke memiliki menurut O.T. Genasis senilai 468.000 Dollar lain.

Dalam memeriksa mobil dan rumah adalah "canis lupus familiaris" dikerahkan. Mungkin itu adalah Malinois. Ini berkaki empat teman secara khusus dilatih untuk mengendus kertas. Setelah anjing tertangkap pada mobil, polisi tidak bisa segera menemukan uang yang pertama, tapi setelah penyelidikan lebih lanjut mengungkapkan bahwa ini tersembunyi di dekat ban cadangan.

Saab

Volkswagen akan menjadi model CC’en besar?

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Tidak, keseragaman-penelepon, tidak CC'en. Kami berarti perlakuan yang sama yang pertama kali digunakan dalam Passat. Untuk varian model yang lebih berarti lebih banyak potensi penjualan, dan VW akan senang tumbuh lebih cepat sebagai pemain global.

Passat CC masih mobil yang indah, penggantinya, 'CC' Aku tidak banyak kontras. Namun demikian, jalan VW tahun 2008 melanda salah satu yang tahun-tahun mendatang akan menjadi penurunan yang signifikan, menurut Autobild. Jerman datang beberapa waktu lalu dengan CC geruchtje Touareg untuk datang, dan sekarang ini diperluas (2015) varian CC dari Jetta dan Tiguan. Total berarti lima model CC terpisah.

CC'ificering ini tidak hanya harus meningkatkan penjualan (merek memiliki rencana ambisius untuk tahun, sehingga ingin menjual 800.000 mobil pada tahun 2018 di AS), tetapi juga memberikan beberapa wajah lebih khas dalam kisaran Volkswagen.

Sebelumnya ada Golf CC, tetapi bisa juga sangat baik bahwa ini telah dikatakan Jetta CC. Dan pada dasarnya, semakin banyak rasa, semakin kemungkinan ada beberapa menyenangkan di antara, kan? Dan seperti yang disebutkan, Passat CC adalah mobil yang sangat bagus, jadi bagi saya mereka dapat menarik hal.

Foto: autojunk.nl

Video: Polisi Swedia berpartisipasi dalam lomba jalan

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Polisi Swedia adalah street racing

Sepertinya polisi Belanda masih bisa belajar dari rekan-rekan mereka Swedia.

keributan besar di Swedia tentang video yang menunjukkan bagaimana polisi Swedia Volkswagen Passat mengambil pada Hyundai i30 dalam perlombaan jalan ilegal. Menurut polisi Swedia namun tidak ada yang salah.

Dalam sebuah pernyataan, biarkan polisi tahu bahwa polisi berada kebetulan di situs dan itu murni kebetulan bahwa mereka melaju bersama-sama dengan Hyundai. Nah, siapa tahu? Sebuah alasan yang baik? Atau hanya sebuah kebetulan disayangkan? Saksikan video drag race SINI. (Via: expressen.se)

Mesin W12 Bentley untuk Audi dari akhir 2014

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

W12

mesin W12 Bentley memberikan Audi dari akhir tahun ini.

Dan sekarang tentu saja Anda berpikir "Huh, tapi masih memiliki mesin W12?" Itu benar: W12 pada dasarnya adalah produk Volkswagen Bentley juga digunakan tetapi saat ini mereka mesin yang dibangun di beberapa tempat. Beberapa ditinggalkan sudah dibangun di Crewe dengan Bentley, sekitar 5.000 unit per tahun sejak band untuk benar-benar tiba di Bentleys. Tapi Audi juga masih menggunakan mesin W12, merek dengan permintaan empat cincin sendok hal masih dalam Audi A8 L yaitu. Saat ini, motor ini dibangun di Salzgitter di Jerman karena sekarang memutuskan untuk memindahkan produksi sepenuhnya untuk Crewe di Inggris untuk seperti volume kecil.

The W12 mesin diperkenalkan pada tahun 2001 di VW Nardo W12 Konsep dan setelah itu ditemukan untuk menyertakan Bentley Continental GT dan Continental Flying Spur, Volkswagen Phaeton dan Touareg, Audi A8 L W12 dan beberapa Spyker.

Bentley akan mewujudkan produksi blok ini di Crewe menciptakan ratusan pekerjaan dan mengharapkan volume 9000 mesin W12 per tahun pada 2017 atau 2018. Hal ini menyebabkan Bentley untuk pertama kalinya dalam mesin yang memasok ke merek luar Inggris. Hal ini lagi kabar baik bagi Bentley, yang pada 2013 berakhir dengan rekor.

Bentley memperkenalkan kebetulan juga teaser untuk masa depan SUV, yang telah dikonfirmasi untuk diluncurkan pada 2016.

Spotted: Borgward Isabella di kanal-kanal Amsterdam

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Borgward Isabella

Aku punya 'em pikir saya lebih suka menyimpan di tempat yang lebih aman daripada saluran pembuangan kanal.

Borgward diproduksi 1939-1963 mobil di Bremen, Jerman. Setelah importir AS bangkrut, merek datang dengan banyak duduk mobil yang tidak terjual. Sebuah pinjaman besar kemudian, di mana Senat dari Bremen berdiri untuk, sayangnya perusahaan pergi di bawah.

Ada tidak begitu lama lalu, berencana untuk merevitalisasi merek hidup baru, tapi anehnya disini sedikit lebih banyak informasi. Pengumuman bahwa VW telah membeli hak merek dagang terbukti buruk April 1 lelucon.

Untungnya, bug tua di sana-sini diawetkan dan Isabella ada salah satu dari mereka. Mesin baris empat silinder dengan 60 tenaga kuda membawa mobil melalui roda belakang dalam hitungan aspal terik 25 sampai 100 km / jam dan 135 km / h adalah kue di.

Kebetulan, Isabella ini dijual pada waktu itu cukup baik dan mobil terbukti sangat handal. Saja ada 11.150 eksemplar dibangun pada tahun 1954 dengan harga baru 7265 mark Jerman. Akhirnya, ada 202,862 buah yang dihasilkan. Semua dalam semua mobil lucu dengan sejarah yang luar biasa. Lihat foto mobil thom potter di auto sampah.

Jaguar elektrik terhubung dengan I-PACE

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Terang lima seater mobil, mobil sport, mobil keluarga dan SUV dalam satu jaket listrik, yang merupakan I-PACE sesuai dengan Jaguar.

I-PACE Konsep preview versi produksi untuk datang ke pasar pada tahun 2018, dan juga I-Pace akan dipanggil. Jaguar ini akan sangat menolak apa yang berdiri adalah liga premium Jerman dalam perencanaan, karena Jaguar ingin tumbuh dan kebanyakan pelanggan masih harus menggigit jauh di merek-merek akan. Audi bekerja pada Q6 e-tron (2018 di pasar), Mercedes baru-baru ini menunjukkan Generation EQ Concept di Paris, Porsche bekerja pada misi-E.

Konsep I-PACE harus menghubungkan kinerja mobil sport dengan kepraktisan SUV. Kinerja juga cukup menyenangkan: 400 hp dan 700 Nm torsi nomor baik-baik saja. Sebuah lari ke seratus harus lengkap dalam waktu sekitar empat detik. Jelas Jaguar mengacu bersemangat untuk aktivitas mereka di kejuaraan E Formula, untuk membentuk sportivitas.

tanah penuh baterai
90 kWh baterai lithium-ion liquid-cooled yang tergabung dalam lantai I-PACE, antara roda. Ini harus menawarkan jangkauan lebih dari 500 kilometer sesuai dengan NEDC. Turun sekitar 25% sehingga memiliki jangkauan yang realistis. Pengisian membutuhkan waktu untuk 80% baterai Anda berdiri diam selama 90 menit untuk muatan penuh 120 menit. Kebetulan, sekitar lima puluh kilometer karena berbagai pompa panas cerdas yang menarik panas dari mobil tidak hanya arus dari baterai tetapi juga menggunakan panas dari udara luar.

Jaguar Konsep I-PACE 2016
Bos desain Ian Callum saja lagi menarik garis, yang jelas menunjukkan Jaguar. Kita melihat di kedua pengaruh yang jelas mantan dan interior Concept C-X75. Sebuah desain Jaguar dikenali sasis yang sama sekali baru, kebetulan, karena EVS platform tertentu dikembangkan oleh Jaguar. Roda mengukur 23 inci.

Jaguar I-PACE Konsep interior
Di pedalaman kita menemukan dua layar sentuh di atas yang lain, yang atas adalah 12 inci diameter. Tidak adanya powertrain tradisional adalah mungkin untuk menciptakan ruang interior. Antara kursi depan adalah penyimpanan delapan liter untuk ponsel, kunci dan barang-barang kecil lainnya. " Di sana Anda dapat banyak barang-barang kecil yang hilang, tetapi jika itu tidak cukup maka boot 530 liter. I-PACE panjang 4,68 meter, lebar 1,89 meter dan memiliki wheelbase 2,99 meter.

Ini cukup langkah Jaguar jelas terkenal karena kinerja mobil lezat. "Ini bagus untuk menjadi buruk" itu mengambil mantra yang tepat, tapi bahkan ini merek sebaliknya tradisional listrik switch kekuatan untuk mengubah Anda masih berpikir. Apa yang Anda berpikir bahwa Jaguar adalah tur listrik?

Scéna ve Smrtonosné pasti 5 až 132 vozů vzal život

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

RIP 996.

Trochu Die Hard filmu varuje poškození očí není přirozené. Nic netušící účastníky silničního provozu na pozemních komunikacích výčepní zdánlivě nemožné manévry se John McClane je napsáno na těle. V poslední době běží nejnovější Die Hard (A Good Day to Die Hard) v systému BIOS, a to vypadá, že překoná všechno.

Mercedes nabitý filmem obsahuje scénu, v níž byly odstraněny 132 vozů a dalších 518 poškozených čtyřkolek. Ano, nádrž podobná tvorba Dartz drží podstatnou domu, stejně jako Bruce Willis v jeho G-Class.

Režisér John Moore, mluvit s USA Today, vysvětluje:

„Bylo tam 132 (vozy), které nemůže být nikdy znovu použít. Dalším 518 vyžaduje hodně práce. A sakra pravdu, tam byly některé dobré vozy tam. To je legrace to. Die Hard Pokud je to o tom, jak odvážný je akce. Takže budete muset jet přes Lamborghini. Skutečný jeden. A ano, to mě bolí. Jsem auto fanatik. "

Lamborghini nenávistník Moore odhaduje škody pronásledování na 11 milionů $ (€ milionu 8,26) a přiznám s politováním konstatuje, že existuje několik G63 AMG zemřel. Naštěstí se dostal, že volný Mercedes. Stejně jako třídy C, třídy E, třídy GL a Maybach 57, kromě některých užitkových vozidel.

Klip z honičky jsou na Autojunk ale obsahuje spoilery, které jsme kdysi off přítlak zvyšující atributy cíle.

Die Hard 5 - honička scéna

Albánský nabitý 1,3 milionu vozů v Amsterdamu

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

peníze

To je hodně eur ...

V pátek 12. srpna držel při šetření 32-letý Saab řidiče na Borneolaan. Později se ukázalo, že švédský automobilový neuvěřitelných 1,3 milionu bylo ucpané. Tato zpráva přišla jako šok, protože všichni redaktoři, jsme neměli ani vědět parttime Saab řidiči @nicolasr byl Albánec.

Gebbetje Samozřejmě, že to je vážná věc. Ten muž byl s jiným mužem a ženou zatčen pro podezření z obchodu s tvrdými drogami a praní špinavých peněz. Kromě více než 1,3 milionu eur v autě policie našla při hledání objektů Albert Metzhof také 13 kilo kokainu, střelná zbraň, boxerský ring, dva nože a 40.000 eur v hotovosti. Koks je podle O.T. GENASIS stojí jiný 468.000 dolar.

Při zkoumání byla „canis lupus familiaris“ nasazen do auta a dům. Pravděpodobně se jedná o malinois. Tyto čtyřnohý kamarád je speciálně vyškoleni čichat papír. Poté, co pes zachytil na auto, policie nemohla okamžitě najít peníze jako první, ale po dalším šetření ukázalo, že to bylo skryto v blízkosti rezervní pneumatiky.

Saab

Volkswagen bude masivní modely CC’en?

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Ne, uniformity-volající, není CC'en. znamenalo, že jsme na stejné zacházení, který byl poprvé použit v Passat. Pro více modelové varianty znamená více potenciálních prodejů, a VW bychom rádi rostou rychleji, jako globálního aktéra.

Passat CC je stále krásné auto, jeho nástupce, dále jen ‚CC‘ Nejsem velký kontrast. Nicméně, cesta VW v roce 2008 zasáhl jeden, že v příštích letech bude mít výrazný pokles, podle AutoBild. Němci přišli již před časem s CC geruchtje Touareg přijít, a dnes je rozšířen (2015) CC varianty Jetta a Tiguan. Celkově by to znamenalo pět samostatných modelů CC.

CC'ificering To by nejen zvýšit prodeje (značka má ambiciózní plány na roky, takže to chce prodat 800.000 vozů od roku 2018 ve Spojených státech), ale také poskytovat některé další výraznou tváří v rozmezí Volkswagen.

Dříve tam byl Golf CC, ale mohlo by to také velmi dobře, že to bylo řečeno Jetta CC. A v podstatě, tím více chutí, tím větší je možnost, tam je nějaká zábava mezi tím, že jo? A jak již bylo zmíněno, Passat CC byl velmi pěkné auto, takže pro mě mohou čerpat věc.

Foto: autojunk.nl

Video: švédská policie se podílí na pouliční závod

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Švédská policie jsou street racing

Vypadá to, že nizozemské policie může ještě učit ze svých švédských kolegů.

Velký rozruch ve Švédsku o video, které ukazuje, jak Volkswagen Passat švédská policie trvá na Hyundai i30 v ilegální pouliční závod. Podle švédských policie nemá však nic špatného.

V prohlášení, ať policie vědět, že policisté byli shodou okolností na místě a bylo to čistě náhoda, že odjeli společně s Hyundai. No, kdo ví? Dobrá výmluva? Nebo jen nešťastná náhoda? Podívejte se na video z přetažení závodu ZDE. (Via: expressen.se)

Bentley W12 motor pro Audi od konce roku 2014

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

W12

W12 Motory Bentley dodávat Audi od konce letošního roku.

A teď samozřejmě myslíš „Hm, ale stále mají W12 motor?“ Je to pravdu: W12 je v podstatě produktem Volkswagen Bentley také použít, ale v okamžiku, kdy jsou tyto motory vyrobené v několika místech. Některé opuštěné již postaveno v Crewe s Bentley, asi 5000 jednotek za rok, protože kapele skutečně dorazí v Bentley. Ale Audi je také stále používá W12 motor, značku s žádostí o čtyři kruhy lžíce věc stále v L VIZ Audi A8. V současné době jsou tyto motory jsou postaveny v Salzgitter v Německu, protože se nyní rozhodla kompletně přesunout výrobu do Crewe v Anglii na tak malém objemu.

Motor W12 byl představen v roce 2001 v VW Nardo W12 Concept a následně bylo zjištěno, že obsahují Bentley Continental GT a Continental Flying Spur, Volkswagen Phaeton a Touareg, Audi A8 L W12 a některé Spyker.

Bentley se chystá realizovat produkci tohoto bloku v Crewe vytvořit stovky pracovních míst a očekává objem 9000 W12 motorů ročně v roce 2017 nebo 2018. To způsobí, že Bentley poprvé ve svých motorů dodávajícího do značek mimo Spojené království. Je to opět dobrou zprávou pro Bentley, který v roce 2013 skončil se záznamem.

Bentley představil shodou okolností také upoutávku pro budoucí SUV, která byla potvrzena na trh v roce 2016.

Page 160 of 3,137« First...102030405060708090100...156157158159160161162163164165...180190200210220230240250260270...Last »