Pats! Ny Suzuki Wagon R i dit ansigt

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Jaaaaa! Dette er det tidspunkt, hvor vi ventede i Newsroom. Ikke den tykke F12berlinetta eller den populære VW Golf VII. Nej, Suzuki Wagon R er, hvad vi er bekymrede, din løsladelse af året. Den lange ventetid er endelig belønnet!

Hvad enten pink, lilla eller blå, hver farve denne tyvekoster-mobil okay. Et overskud af slagvolumen, men du ikke har det, er der kun en lille Kei-tastic 660 cc tre cylinder blok i skovles, som kommer både atmosfæriske og blæst. Suzuki har ikke mindre end 70 kg formår at barbere, at vægten udgør nu sølle 780 kg. Nandayo!

ændre aldrig et vindende hold, må have troet Suzuki, og så der var ikke for meget fifle med udseendet. Suzuki anvender også regenerativ bremsning, og under passagersædet er et li-ion batteri, som en del af den milde-hybrid ENE-charge-system. Gennemsnitlig (japansk) forbrug, i kombination med standard maskine? 3,5 liter per 100 km.

Hvorvidt, og i givet fald i hvilken påklædning, Wagon R til Europa, er ikke endnu kendt, men ikke regne med det. Da han blev spurgt Suzuki lade vide, at det ikke er i den forventede, at produkterne stammer med sådan en klar signatur asiatisk til Europa.

Planerne for afskaffelsen af ​​seniorer inspektion i Holland vil ikke vende køn. Japansk kan stadig vælge standardmodellen eller Stingray udgave, flade lamper, Moar gitter, sideskørter, tåge frø og lichtmetalo s. Ligesom?