Så meget udbyttet CL65 AMG Mika Hakkinen

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Den iskolde Finn var ikke utilbøjelig til at en fed bil til offentlig vej.

Og så frysning Mika Hakkinen virkelig ikke, især når man sammenligner det med Kimi Raikkonen og Valtteri Bottas. Anyway. For nylig, en Mercedes CL 65 AMG, som engang var ejet af Häkkinen under hammeren, men det var ikke bare en CL. Dette skyldes, at en af ​​de 40 års jubilæum udgaver og som du allerede har gættet, at der er 40 solgt. Det kan være så simpelt.

Denne udgave var en særlig lakje, diverse badges og en særlig indretning. Virkelig vigtigt, det er vigtigt, at dyret under kølerhjelmen! CL 65 drives af en bi-turbo fedt 6.0 V12 med 630 hk og 1000 Nm drejningsmoment. Dette er 65 ikke engang betydeligt hurtigere end en 63 V8 (køreprøve), men fleksibiliteten i en tolv-kursus uovervindelig. Forbrug og vedligeholdelsesomkostninger faktisk.

For at bevise, at denne bil virkelig tilhørte Häkkinen, Finn satte sin underskrift på instrumentbrættet. Desuden køber lykkedes video på Mika med Merc. CL 65 AMG nylig udgivet i en auktion i 32.000 GBP, omregnet en lille 35.000 euro. Ikke dårligt, når man tænker på, at den nye bil var nok værd ti gange.