Resultatet Formel 1 Grand Prix i Brasil 2015 [oppdatert]

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Mercedes i Brasil

Koppene er allerede delt, men sikkert på Mercedes-drivere er det fortsatt noe veldig gammelt. Hvem kommer først over linjen og kan Verstappen konvertere sin niende plass starter i kampieonschapspunten?

Selv før løpet i det hele tatt ble lansert, har det vært problemer for Sainz. Han kommer tidligere i dag å falle stille på slutten av pit lane og må starte derhalvevanuit gropene. Rosberg er en, hva er den beste posisjonen er ikke nødvendigvis riktig å snu Interlagos, med Hamilton og Vettel tett bak. Verstappen startet fra niende plass.

Rosberg ødelegger denne tiden sin start og vet først Senna S dykke i. Det er ganske trenge blåst inn i første sving, der Verstappen miste en plass, og etter den første runden i tiende kommer til start-finish. Sainz har igjen uheldig, som allerede i første runde til å stoppe med motorproblemer.

I de tidlige stadier av rase er sentrum av feltet der handlingen foregår. Verstappen er fortsatt rett bak Perez, som er ansvarlig for tap av ett sted Hollander, mens bak ham, Romain Grosjean kommer nærmere raskt. I front er det Rosberg dikterer tempoet, med Hamilton på en liten ulempe.

Tidlig depotstopp

Allerede etter ti runder, trykket i pit lane for de første pitstoper. Gode ​​nyheter for Verstappen, fordi Grosjean svinger innover. En runde senere det er nederlenderen som går for å få nye dekk og det store spørsmålet er: han kommer til banen igjen for Grosjean på? Svaret er ja, noen vil ikke liker franskmannen med sin snelere Lotus.

Hamilton aldri vunnet Grand Prix i Brasil og ønsker å endre på det. Det viser hans kjørestil, fordi britene som en gal på vei til den bakre spoiler av Rosberg. Nico var like etter pit stopper en komfortabel gap, etter tjue runder kjører Mercedes rett bak hverandre og Hamilton betraktelig for å øke trykket. Vettel er i sin Ferrari ikke holde opp og går over seks sekunder bak Silver Arrows.

Max Verstappen

Strålende handling Verstappen

Så en del av løpet som ikke er full av action tilstand. Hamilton må Rosberg litt avta for å spare sine dekk, mens Verstappen kjører fortsatt like bak Perez og Grosjean føles varme pusten i nakken. Men da, i det første hjørne av runde 33 kommer ut fra utsiden i tillegg til Verstappen Perez. Det er trangt, men Verstappen vet gjentatte ganger for å opprettholde den ekstremt stramt stykke asfalt mellom Perez og fortauskanter, men til slutt Perez dykk før turn to. En sinnsyk trekk, noe som også fører til Grosjean kan også komme med Perez. Sjekk ut videoen HER! I mellomtiden, Maldonado fremdeles tikker som Ericsson ned ved å stupe inn i et hull som det er virkelig ikke. 'HVIS han noen ganger får en lisens suspensjon?

I runde 41, når den andre serien av pitstoper er i full gang, snur Grosjean over og Verstappen kommer foreløpig avslutte en kamp som varte i ca tretti runder. Hamilton og Rosberg funnet nøyaktig sitte samme strategi som synes, med over to tredjedeler av rase bak, pakk i favør av Rosberg. Den tyske gjør ikke feil og drive et solid løp. Hva en kjedelig rase, for den saks skyld, men svart og hvitt er fortsatt ute ...

Inntil flagget

I å få den endelige ansiktet av løpet fortsatt har vi litt action, nemlig Verstappen. Mens Flying Dutchman nesten spoiler taper fotarbeid på Nasr, som sterkt slamming døren, går han en halv runde senere igjen utenfor over. Fortsatt ikke nok til å peke ut veien, etter den tredje pit stop Verstappen mistet noen steder og ritt etter at ovennevnte handling på P11. For ham ri Maldonado og Max leveres med fem runder igjen, fort. Heldigvis kronisk blunderer ser bra ut i sine speil som Verstappen i første sving bilen hans innsidepasning Maldonado og går Verstappen kjører virtuelt i poeng.

Rosberg griper -ikke surprisingly- seier, med Lewis Hamilton på kort lag. Ferraris av Raikkonen og Vettel følger tre og fire, mens Bottas femte. Max Verstappen arrestert en kjekk tips, med tre vakre forbikjøring. Påfallende, bare Mercedes og Ferraris fullføre 71 runder, er alle de andre bilene sette minst en runde.

Oppdatering: Felipe Massa slettes fra resultatet, Fia før starten av sin høyre bakhjul målt en temperatur på 137 grader (110 grader tillatt). Williams bestrider dette, og utfordrer vedtaket. Inntil videre Max beveger seg opp et sted, og så får 2 poeng som niende.

utslett

1. N. Rosberg 1: 31: 09090
2. L. Hamilton + 7.756s
3. S. Vettel + 14.244s
4. K. Raikkonen + 47 543
5. V. Bottas + 1 rag
6. N. Hulkenberg + 1 rag
7. D. Kvyat + 1 rag
8. F. masse + 1 lap (pt "under undersøkelse")
9. R. Grosjean + 1 rag
10. M. Verstappen + 1 rag
11. P. Maldonado + 1 rag
12. D. Ricciardo + 1 rag
13. S. Perez + 1 rag
14. F. Nasr + 1 rag
15. J. Knapp + 1 rag
16. F. Alonso + 1 rag
17. M. Ericsson + 2 runder
18. W. Stevens + 4 runder
19. A. Rossi + 4 lap
DNF C. Sainz