Officielle: Porsche 911 GT3 med Touring-pakke

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Alt hvad du behøver at vide om nok den bedste Porsche du kan i øjeblikket købe nyt.

Vi så ham tidligere forbi med lys camouflage og morgen lækket 'det er allerede ude i al sin pragt: Porsche GT3 med 911,2 Touring-pakke. Denne variant af Elfer er næsten lige så hardcore som den almindelige GT3 (køreprøve), men med netop lidt mere luksuriøse GT-karakter og en klassisk touch. Som navnet antyder, griber den model tilbage til Carrera RS 2,7 Touring pakke fra 1973. Det er dog svært at gå ud af den måde, en sammenligning med 911R. På nogle måder ville du blive tilgivet for at tro, at Porsche spekulanter, der har en sådan 911R lidt forsøger at trolling med de 911 GT3 'TP'.

Ligesom 911R, den "TP" for eksempel kun tilgængelig med manuel gearkasse. Ja, folk, der ønsker at pinball men bør vælge varianten med jern bag. Motoren er den samme som for den 911,2 GT3. Dvs. 4,0 liter, 500 hk, 460 Nm og et redline på 9.000 omdr./min. Smöllen. Logisk, også ydeevnen svarende til den i den normale GT3 med manuel gearkasse: 3,9 sekunder til et hundrede og en tophastighed på 316 kilometer i timen. Sidstnævnte er lidt mærkeligt, da den manuelle 991,2 GT3 fløj ved slag til 320. "TP" kan være en mangel på bageste spoiler ikke konvertere en højere tophastighed. Men, faktisk, naturligvis, laver denne slags små tal længe gået langt i verden af ​​sportsvogne. Alt i dag er hurtig, så det er mere om atmosfæren og oplevelsen af ​​sådan en bil.

Lad det præcis, hvor Porsche GT3 vædde med TP. Både i og uden Porsche til eien sige gøres bedst med bil til at trække vejret atmosfæren i en klassisk sportsvogn med manuel gearkasse. De kunne også være begrænset til begrebet 'klassiske sportsvogn. Nå, interiøret er standard Alcantara indtræk af GT3 sted for en kombination af sort læder og stof. Også rattet (med en 12-timers mærkning), gearstangen, armlæn, afdækningen til opbevaringsrummet i midterkonsollen, og dørhåndtag er dækket med læder. De nakkestøtter er monteret med Porsche logo og trim er sorte aluminium.

På ydersiden, TP har alle funktionerne i den regulære GT3, et par små detaljer. I TP, fordi de lamper, vinduesrammer, udstødningsrør af udstødningen, hække lygtesprinklerne og Porsche logo på ryggen ikke gjort 'sorte'. Hvis du opdager, at det er bedre, i øvrigt, men skal du vælge den sorte Udvendig Touring-pakke. Men selv uden bagvaskelse dig, TP 'let' en regelmæssig Carrera udmærker sig ved den dobbelte, lige i midten monteret udstødning, kroppen 25 millimeter lavere, bredere vogn og særlig udluftning over motoren. Folde-ud spoiler af GT3 TP er lig med den for Carrera, men derefter forsynet med et yderligere, bevægelig aerodynamisk kant, den såkaldte Gurney flap.

Alt i alt har Porsche trak et par velsmagende ingredienser fra hylderne og en heelijk bryg brygget. Jeg kan godt lide det indvendige personligt noget for sort, men jeg er villig til at overse. Vær vidne til, at jeg bare indså, hvor @casperh start i morges vildt fråde hallen med Porsche stå i Frankfurt er, jeg tør sige, at vores Porsche fanatiker er også overbevist om TP.

Så den hollandske pris! Vi lykkeligt. Den GT3 har en hollandsk udsalgspris på 234 950 euro samtidige. Pakken er stort set fri, men de lidt højere emissioner betale mere skat, når de købes.