Vil det unike konseptet S denne gangen heller produsere det?

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Interessert i en første-rate one-off for garasjen?

Praktisk talt, "han ikke, men flyr biter med lyden av en V10 i bakgrunnen har aldri vært så gøy. Engangs Lamborghini Concept S vil bli auksjonert igjen. Igjen? Ja, det er ikke første gang at den spesielle italienske hånden er ferdig. Ved Luc Donckerwolke trukket Lambo var allerede under hammeren i 2015. Auctioneers trodde engangs minst $ 2,6 millioner ville gi. De kom en frekk oppvåkning, fordi bilen ble til slutt solgt.

I august vil det følge et nytt forsøk. ulike auksjoner funnet under Monterey Car Week i stedet. Også RM Sotheby er tilbake i aksjon. De omfatter blant annet konseptet er det. Superbil har bare 180 kilometer på klokken i henhold til auksjonshuset. Dette betyr at det ikke er drevet i mellomtiden. I 2015, det vil si også snakket om en stand på 180 kilometer.

Hva Lambo minste har å tilby er ikke offentliggjort, men kanskje nå auksjonen lykkes. Den forrige auksjon fant sted i New York. Under reise til Monterey Car Week de rikeste bilentusiaster ned til California for å kaste istapper. Arrangementet er hvert år for gode avlinger bisarre.