Til salg i Belgien: amazing smukke Mercedes 300 SL Roadster

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

En 300 SL Roadster fra '58 med mindre end 35.000 km på uret og næsten helt original, vil du mere eller mindre end en million euro samtidige koste?

Mere Selvfølgelig! Denne fejlfri cabriolet kan nemlig en solid 1,05 millioner euro til at tage hjem, men hvis du spørger os, som er med rette spørge. Denne smukke cabriolet er faktisk bygget kun 1858 enheder, så prøver stadig står i som prime kan sikkert uanset omkostningerne.

Én Ulempen er, at coupe versionen af ​​300 SL, med disse kendte hængslede døre, endnu et klap bidende er smukkere og sjældnere. Dette gør SL tætte det igen lige med det samme lidt dyrere og mindre tilgængeligt end den åbne version.

Mercedes 300 SL Roadster interiør

Ikke desto mindre er denne lejlighed er et hit med en hævn. De seks-cylindrede leverer ca. 220 hk og er heller aldrig blevet adskilt fra slæden. Hertil kommer, at nye indtræk og interiør funktioner er den originale radio Becker stadig i. For SL mere tilpasningsdygtige fik ting disk nutidige standarder, som Piet P. grillen igen får ingen 8, skal du blot installere den originale hardtop som også indgår.

Som nævnt kan du al denne skønhed for mere end bringe en million til dig at beslutte, om du opbygge en komplet flåde foretrækker ikke mange penge i stedet for bare én klassiker, at dens værdi-eksplosion allerede bagud.