Kinesisk bus nu kører virkelige trafikpropper omkring

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Den oprindelige idé vi havde kendt i et stykke tid, men nu er han kører så virkelig.

Efter flere års snak, tænker, tegne og bygge, han er i dag så virkelig tog til vejen; bus-som at køre rundt i bilkøer for at omgå den uber travlt koncentrerer i store kinesiske byer. Den første var for Qinhuangdao, Hebei-provinsen. Husk dette navn, kan det bare være, at dette over 5 år er et Trivial Pursuit spørgsmål og så ved du godt.

Men tilbage til TEB, fordi det er hans navn. Forhøjet Transit Bus er elektrisk, og som du kan se hans hjul på siden, går forbi trafikpropper, og bussen kører lydløst over biler på billederne. Uden skader, eller i det mindste hensigten. Dagens test var i øvrigt ikke realistisk, det var et stykke på 300 meter, og bilerne var alle pænt arrangeret i en pæn række, der forårsager bussen der at falde med dens hjul. Jeg spekulerer på, hvordan det er i det virkelige liv, som biler eller bare komme i vejen og selv for sådan en bus er ikke plads til at køre. Og hvis du ønsker at se, hvordan enheden bør virkelig begynde at arbejde snart, tjek venligst HER!

Anyway, det er en god idé, og som den første begyndervanskeligheder kan fungere bedst nogensinde ud. Jeg vil nogle gange gerne sidde i, hemmeligt synes frygtelig grine. (Via Shanghaiist)

UPDATE: Det virkede for godt til at være sandt. Planen viser stor fidus. Projektledere ville med dette ambitiøse idé indsamle penge fra investorer. Nu ser det ud til, at det var et trick. Politiet vil hjælpe investorer til at få pengene tilbage.