Autoblog råd: ‘sporty’ plads monster til 20k

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Zafira OPC (B)

Kvinder og børn først. Men far vil have nogle sjove!

Men vigtigt er det måske ikke være en flot bil. Selvfølgelig er det et formål med brug. Ligesom en maskine, bærbar computer eller komfur er villige til at købe sådan et produkt, som du ikke ofte, men hvis du gør, vil du gøre godt. Auto Reader Blog Daan har gjort med den største ædruelighed. Fordi med deres egne ord det mandlige køn, vil blive slået i familiens bil er praktisk. Daan rejser 'frivilligt' i en Volkswagen Touran.

Det er også en Touran 1.6 FSI. At motoren er på Daan smag for livløs. Der er intet, bil, hvor Daan glad. Forståeligt. Det handler om plads. Det er primært en sober valg. I sig selv ikke noget galt, men Daan bør det være noget sjovere. En familie bil at komme rigtigt far kan stadig køre sporty, men tæppet rotter omfatter veninder stadig være inde. En syv-sæders er ikke et krav, men hvis noget kunne være: meget glad!

Det må være en dejlig bil, men mor-kone skal også føle sig godt i. Naturligvis Daan har afsluttet bordet via ansøgningsskemaet:

Igangværende / foregående biler:Volkswagen Touran 1.6 FSI
Salg / leje:købe
Forretning / Privat:privat
budget:€ 20.000
År Kilometertal:35.000
Brændstof præference:benzin
Årsag købe en anden bil:Touran har for lidt magt
Familie sammensætning:5 personer, 3 piger i alderen 8, 6 og 4 år
Foretrukne Mærker / modeller:S-Max
No-go modeller / mærker:fransk

Volvo V70R
€ 15.950
2004
120.000 km
Nogle spørgsmål er let at besvare. Der har længe været en fast alternativ til familien mand i en fart, og det er den hurtige Volvo Estate. Hvis din kone straks begynde modstå: disse biler er undertiden forsynet med en bageste bænk. Ok, denne bænk er den forkerte vej og instrueret de Hockeyvrindjes dine børn er faktisk den deformationszone. Men du har magt, plads, syv sæder og en temmelig underspillet udseende. Disse er nogle ældre biler, så husk på, at vedligeholdelse kunne blive noget højere. De punkter, du bør være opmærksom på at se på dette køb rådgivning.

Volvo V70R

Ford S-Max 2.0 Titanium STC |
€ 19.950
2011
95.000 km
Du gav sig til Ford S-Max at have i tankerne. Det er ikke en vanvittig tanke. Faktisk S-Max er mere almindelig. S-Max byder på en god blanding af plads, funktionalitet, udseende, tur kvalitet, pålidelighed og ydeevne. I første omgang kunne man få S-Max (køber rådgivning) med en fem-cylindret turboladet Volvo, men de senere 2.0 EcoBoost motorer er også inkluderet i budgettet. Disse er mere kraftfulde og mere økonomisk. Den Titanium versionen er velsmagende komplet og smoelt godt. Der er masser af kopier på salg på en forhandler biler med garanti. Det er en behagelig tanke.

Ford S-Max Titanium

Zafira OPC (B)
€ 15.950
2010
110.000 km
En af alle tiders fedeste varevogne. Normalt opretholder en producent er rimeligt i sportslig skabe en MPV. Ikke med Zafira OPC. Et fedt bodykit, gigantiske hjul og Recaro fint var standard. Du kunne også overveje at vælge nogle pæne slående farver som Arden Blå (se billedet nedenfor). I budgettet, kan du vælge de nyeste eksemplarer af den anden serie. Den nyere Zafira Tourer passer ind i budgettet, men der er ingen stærk sportslig variant. Den Zafira OPC har en 240 hk to-liters turbo med store og mange hardware Astra OPC. På Zafira (købe rådgivning) var lige så hurtig på Nordschleife som Golf V GTI. Men Zafira MPV er ganske nyttigt: du har adgang til syv sæder. Også OPC standard velsmagende fuldt udstyret.

Zafira OPC (B)

Seat Altea XL Freetrack 4 2.0 TFSI DSG
€ 15.950
2012
110.000 km
Seat Altea XL ikke går over i historien som den mest spektakulære bil. Hvor den korte version er ganske underholdende, er, at XL Freetrack trim imod. Vi vil ikke tale om det: denne bil er meget grim. Når det er sagt, du får en masse bang for dine hårdt tjente penge. Dette var på det tidspunkt en af ​​de dyreste pladser, som du kunne købe på det tidspunkt (særlige Cupra er bare ikke inkluderet). Du har en 2,0 TFSI motor (fra Leon FR) med mere end 200 hk, som kræfterne fordeles via en Haldex kobling DSG kasse og fire hjul. Din kone vil være alt for glad for det, fordi det er en ganske praktisk anliggende, Altea XL. Du skal ikke bare se på det. Selv når det er, er det tilrådeligt at kigge gennem de store glaspartier. Interiøret er en smule trist. Gips på såret: alle indstillinger er som regel godt, og det hele fungerer meget logisk. Du kan også vælge mellem de nyeste dem, der er til salg der.

Seat Altea Freetrack 4 2.0 TFSI DSG

Mercedes-Benz E250 Combi (S212)
€ 18.950
2010
80.000 km
Selvfølgelig, en E-klasse vogn er ikke sporty. Det er heller ikke en syv-sæders. Så hvorfor anbefale det? At være måske den bedste nogensinde er bygget vogn. E-klassiske Estate er nemlig meget bred. En lastrum på 2.000 liter er ikke bider meget uhørt. Men fordi ingen MPV eller SUV vejer 2.500 kg bilen. Den E250 1.8 turbo motor er stærk nok til de fleste arbejde. Sportsånd er fremmed for ham, selv om nogle tyske modeller import har en AMG paketje. Kun én fundet i budgettet vanskelig. Selv i Tyskland er der ikke mange til salg. Du må ikke begå den fejl at nøjes med en C-klasse, som er betydeligt strammere. Uanset om vi har en købsanbefaling på denne bil? Men selvfølgelig!

Mercedes-Benz E250 Estate (S212)

Subaru Tribeca 3.6R
€ 15.500
2008
85.000 km
I galleriet DER Ones, denne Subaru. Næsen var så grim utilfredse, at der fulgte en hurtig ansigtsløftning med en mere normal front. Siden da bilen gik gennem livet som Tribeca 'i stedet for' B9 Tribeca. Tribeca er en generøs størrelse større end Forester og en ren blød roader. Standard de var meget godt udstyret. Motoren er en seks-cylindret atmosfærisk bokser. Så dybest set denne Tribeca er mere af en Porsche, Cayenne end det. Forholdet performance-forbrug er ikke gunstig. Ydelse lidt skuffende og Tribeca begær over en solid slurk. De klassificeres som meget omfattende, så der har du færre omkostninger. Fordel: de er meget attraktivt prissat! Der er nok kopier rimeligt lavt kilometertal.

Subaru Tribeca

Mazda CX-9
€ 15.900
2010
80.000 km
Mazda CX-9 er ikke helt forskellig fra den ovennævnte Subaru. Ligesom Tribeca er CX-9 største bil, der er japanerne i showrooms, selvom de amerikanske standarder er Medium Delefiltre. Igen, forestillingen er en lille smule skuffende, trods højt forbrug. Mazda har udstyret mere end gavnlig. Fordelen er den enorme mængde plads og køreegenskaber. Dette er en dejlig crossover at være undervejs. Den endelige aftale er du kan detektiv gode eksemplarer i budgettet. Hvis CX-9 stadig en størrelse for stor, CX-7 endnu bedre, takket være motoren fra Mazda 3 MPS.

Mazda CX-9

YOLO: Dodge Magnum SRT-8 (LX)
€ 17.250
2008
115.000 km
Den fidus magnum er det lettere modificeret chassis 'W210' E-klasse. Så det er en stor bil, ikke så rummelige som E-Klasse, men det er ikke meget. Interiøret er en hån: snavs billige plast giver en lurvet atmosfære. Eftersmagen er yderst sparsommelige og enhver form for raffinement er Magnum mærkeligt. Det er en ulempe, men også charmen af ​​bilen. Magnum har en masse af tegn. Især i SRT-8 er den perfekte kombination mellem Musclecar og familiens bil. Motoren er en 6,1-liters Hemi V8 producerer 426 hestekræfter og producerer en stor soundtrack.

Dodge Magnum SRT-8

Ønsker du rådgivning om din næste bil? Udfyld denne formular, hvor du giver os alle relevante data. Hvem ved, finder vi din næste drømmebil!