Den sidste F12tdf er også den mest specielle

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Hvad en dejlig komposition.

Ferrari F12tdf er naturligvis meget speciel. Det er ekstra speciel, når du har den nyeste produktion kopi i din besiddelse. Dette er den sidste og Instagrammer gregb.23 kan modtage TDF sidste måned.

Ferrari adskiller sig fra de fleste TDF s. Således Tailor Made listen F2tdf dette er så lang, at alle personlige indstillinger simpelthen ikke kunne beskrives på en mindeplade. Til at begynde med, satin-grønne lak unik. Ferrari Tailor Made Millionaire og lakken har givet navnet "Verde Opaco GB23. De striber og kalibre blev malet i Rosso Dino. Den store og iøjnefaldende Scuderia Ferrari skjold blev malet på bilen.

Den F12tdf har standard nødvendig til carbon. Greg besluttet at injicere detaljerne kulstof i grønt. Selv diffusoren skal være grøn kulstof. Hjulene og udstødningsrør er lavet af satin-sort. Over Ferrari logo på bagsiden er prydet med det italienske flag. Interiøret er lavet af grøn Alcantara, sammen med orange detaljer. Igen en overflod af grønne kulstof.

Bilen vender pænt med resten af ​​flåden af ​​Greg. Således Huayra BC har en lignende farve combo. De andre biler stinke velhavende iværksætter HER kontrollere.

Foto: gregb.23 via Instagram