“Formel ene var en katastrofe for mig”

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Webber-Kova

Er dette dristig udtalelse kommer fra mundingen afA) Taki InoueB) Toranosuke TakagiC) Yuji IdeD) Tony Fernandes

Faktisk! Det var E) Sebastian Vettel. Nå, hemmeligt selvfølgelig ikke. Selv om den tyske har dømme til tider hårdt på sin radio trafik, det skyldes i høj grad til sporten. Men hvor de bedste kørere og teams i marken kan tjene en fedtet skive af F1, bagsiden af ​​markørerne er et spørgsmål om at kæmpe og afbetale tab. Kontoen kan delvis støttes af professionelle chauffører, som let sættes ned penge til F1 oplevelse, "men resten bliver nødt til at hoste op ejeren af ​​holdet.

Alt dette med det ofte motiveret af forfængelighed forgæves håb om, at 'Dit navn er Race Emporium' på en smuk dag foran gitteret næste tilstand, eller helst før Ferraris og McLarens. Vent, hvorfor så ikke for Silver Arrows? Nå, lad os se det i øjnene: Nu kan det være at forestille sig, men hvis noget ikke længere kører på Mercedes og nogle ledelse-yo vil stige for meget omkostninger, så mærket igen kan forlade sporten. Det er bare hvad begå de store producenter til at gøre i F1.

På grund af denne kendsgerning endelig kom hovedperson i denne historie, Tony Fernandes, den scene i F1 cirkus. I midten af ​​00'erne, de fleste af de private teams, der er på makeup størstedelen af ​​feltet i fortiden, desinficerede med stadig stigende udgifter. Nogle var i stand til at sælge deres asiatiske butikker, såsom Jordan og Minardi. Andre som pile simpelthen forsvundet fra nettet.

Nå det blev aldrig været anderledes i fortiden. Listen over eventyrere til at starte en F1 teamet i fortiden og derefter forsvandt hurtigt er næsten endeløs. Kun få af de støvede holdnavne: Eagle, DeTomaso, Connaught, ATS, Ensign, den hollandske Boro, Forti, Hesketh, Kojima, Larrouse, Lotus (nu tre gange), Onyx, Osella, Penske, Walter Wolf Racing og @ Willeme s favorit, Andrea Moda F1. Men hver gang en ny sugekop var dog igen klar til at træde i stedet for de sidste tabere.

Undtagen efter sæsonen 2009, i hvert fald, så det syntes i første omgang. Formel 1 havde selv skære fingrene. Bernie Ecclestone gjorde ingen hemmelighed, at han var iført intet til trængende hold kom spotting er dyre fest. Han var lige stor, tiltrække velhavende mærker. I 2008 i smug ræv var sandsynligvis stolt som en påfugl med syv haler. Størstedelen af ​​udgangs felt bestod af (de facto) fabrikken hold, nemlig Ferrari, BMW, Renault, Toyota, og Honda (McLaren-) Mercedes. Men to år senere, sagde halvdelen af ​​holdet "Okay, bye!" Til den gamle Bernard, den sidste og F1 med et stort problem bag.

Der var kun ni hold nemlig (så 18 biler) på. Desuden er nogle af de perverse resterende hold er heller ikke ligefrem i godt helbred. Således blev hurtigt udarbejdet en plan til stadig tiltrække nogle nye blod. Max Mosley opkrævet potentielle team ejere, før de kunne være konkurrencedygtige på et stramt budget, fordi der ville være et budget hætte. Cosworth ville give en pæn økonomisk motor.

Vi ved, hvad disse løfter er kommet. De tre nye teams (oprindeligt Lotus Racing, Hispania Racing F1 Team USF1 og Virgin Racing kaldes) har alle været allerede forsvundet fra scenen. Til sidst, de tre som mange private teams brugte dem som ikke mere end en nødløsning for at bygge bro over den periode, indtil der igen blev fundet kapital magtfulde parter til at udfylde feltet. Ser man tilbage på BBCs Radio 5 live Lotus / Caterham Tony Fernandes indikerer også, at Formel 1 var en katastrofe for ham.

Formel 1 var en katastrofe for mig. Anyway, ikke alt er altid at blive målt på, hvor meget succes du har, jeg synes det er vigtigt at gøre ting, jeg tror på. Og jeg var temmelig godt på nettet med Ferrari, McLaren og Williams, jeg altid set op til. Okay, vi var på bagsiden, men vi var der.

Faktum er, at Max Mosley havde lovet mig, at omkostningerne ville være at køre en F1 hold halveret. Men i virkeligheden, kun prisen, men gik op. Et F1 hold starter fra ingenting i dag er en risikabel forretning, jeg kan ikke se det ske for en som Eddie Jordan kan sætte på et hold og i en overskuelig fremtid kan vinde et løb. Bagsiden af ​​feltet er kun kommer til at betale tabene også betalende drivere. Det er virkelig en skam derved talent forbliver på siden.

Noteret.

Billede kredit-: Webber og Kovalainen mødes i Valencia på Twitter