Zomoto har fået ny hjemmeside

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Vi skrev en gang før omkring Zomoto i forbindelse med gadget-filen. Siden da har virksomheden haft travlt med hendes hjemmeside, som med kugle kom ind som nummer syv i stedet for biler websites i Holland. Bemærkningerne fra de besøgende nu udviklet en helt ny hjemmeside skal give en bedre brugeroplevelse ...

Hjemmesiden præsenterer i hans egne ord, den største og mest aktuelle udvalg af brugte biler i Holland, der ligner vores venner accelerator. De tilbyder også en "Zomotex" en gratis vurdering, noget de har i de seneste måneder, der er udstedt mere end en kvart million gange. Denne proprietære matematisk model, giver et skøn over den aktuelle markedsværdi af en bil.

Værdiansættelsen er baseret på den normale afskrivning modeller baseret på kilometertal, år, tilstand af bilen og tilbehør. Derudover Zomotex behandler også oplysninger om den aktuelle udbud og efterspørgsel efter biler. Denne tilføjelse af aktuelle markedsdata giver en unik ratingsystem. Beregningen af ​​Zomotex antager en gennemsnitlig tilstand og anslået kilometertal på 12.000 om året. Den vises i en brugt bil værdi er baseret på den angivne kilometertal. Jeg tror ret fornuftigt, men måske er der andre erfaringer?