Accelerator Tesla Model S er plastisk og ryk

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

arrow

Det er af plast, er det ikke fantastisk ...

Mens prisen på en aandeeltje TSLA længere og længere skydning i luften, spørgsmål kommer igen og igen dukket om build kvaliteten af ​​Tesla modeller. Teslas der er alligevel ikke kendt for at have den bedste finish.

Lille spørgsmål som løs dør sæler og dårligt forseglede indvendige paneler er hverdagskost, men også større problemer. Fameus er tilfældet med Model S, som blev leveret i en split A-søjle. Det viste problemet at være så stor, at den pågældende kunde var en helt ny Model S Tesla.

Uforståeligt, at en bil, endsige en pebret som Model S, er ved al kvaliteten af ​​fabrikken og forhandleren og leveres til en kunde med et lignende problem. Selv, måske er det ikke så utroligt gebyr. For ikke at forsinke indførelsen af ​​Model 3 Elon faktisk besluttet, at traditionelle kvalitetskontrol ikke nødvendigvis påkrævet for denne model.

I mellemtiden er der igen tilføjet en ny og temmelig bizar problem. Tesla driver og Tesla Motors Klub forum bruger benjiejr nylig indsendt ovenstående foto på sin knækkede webz speederen eller speederen, "som det hedder i Tesla kredse. Den pågældende mand ønskede at vise sin bil til nogle bil-elskende Mattie og Roste pedalen så hårdt på at metallet. Deri ligger måske kernen direkte, fordi pedalen i Model S, ikke af metal, men af ​​plast. Dette materiale var ude af stand til at modstå den kraft af eksplosion beniejr højre fod og brækkede klask. På billedet ovenfor dette emne du se resultatet.

Benjie satte sin historie, der skal nydes forum. Er det episke fiasko måske det faktum, at han lejlighedsvis søger dragstrip og aldrig glip af en legday? Ja. Problemet synes ofte at forekomme, som det fremgår af disse billeder af andre nedbrudte Tesla pedaler.
arrow-2
arrow-3

I øjeblikket pedalen afbrød bilen direkte til regenerering af energi og dermed mistede fart. Benjie siger derfor være glad for, at hændelsen ikke fandt sted på en travl vej. Hændelsen har været forelagt for NHTSA (National Highway Traffic Safety Association). Før Tesla er tvunget dog at styrke pedalerne har nu undtagen at øge rækkevidden en yderligere grund til at betjene speederen med en fløjl base.

Billede kredit-: Teslamotorsclub.com