Bedre end en robot kulør: Ford Mustang Iron Man

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Eller rettere Robert Downey Jr., hvem Iron Man spillede i film.

Rollen af ​​Iron Man / Tony Tight forsyninger ex-con Robert Downey junior bestemt ingen skade i. Den flamboyante skuespiller tjener penge som vand i Hollywood. Det er naturligvis rart, især hvis du kan lide biler. I de film, har den velassorterede garage Tony Stark flere gange på skærmen, men i det virkelige liv virus fået bilen greb om den mand, der spiller tegnet. Efter sigende Downey var faktisk tæt involveret i skabelsen af ​​sin "nye" Mustang Boss 302 SpeedKore.

SpeedKore lyder som navnet på en falsk K-pop band, men man kunne / burde kende dem som entusiast af Tantrum, en restomod med 1.650 hestekræfter fra en 9,0 liters V8 dobbelt slag fra en båd.

Også på Downey s Stang de har gjort deres bedste igen, selvom den magt, som vil være mere beskeden. Præcise tal er ikke givet der, sandsynligvis fordi bilen på SEMA er der, og du snart drukne i biler med over 1.000 hk. Men trykladning 5,0 V8 berømte Ford-tuner Roush vil alligevel give tilstrækkelige præstation, især fordi bilen stort set er konstrueret af paneler af kulstof.

Alligevel er den Mustang ikke kun udstyret med moderne teknikker. Således bilen har en vintage aircondition og implementeres korrekt i hele perioden interiør. Man kan sige, at der er valgt en Singer Esque tilgang. Et vellykket projekt?