Hvorfor Audi RS6 DTM blev stjålet?

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Meget spænding og geværskud i aftes var den berømte 1000-hk Audi RS6 DTM gejackt i den automotive verden. Kun et par timer senere blev han fundet helt brændt. Hvad var motivet bag denne handling?

Historie

Den DTM begyndte sit liv i 2013 som en 'normal' RS6 Avant med 560 hk, og freesyle-skiløber, Betsafe-tegn, og petrolhead Jon Olsson købte den. Efter han trådte R8 han troede, det var tid til en ny Gumball-projekt, og her fulgte disse radikale RS6 DTM. Efter Gumball købte hollænderen Douwe Leitner til sin bil selskab, og i aftes var bilen i Amsterdam Øst på stedet til at filme hvor Leitner selv var til stede.

Ejeren ventede på tankstation Kriterion den IJburglaan med motoren kørende på førersædet på nogle kameraer blev lamslået, da et ukendt antal mænd i en hvid VW Transporter kørte op, flere gange affyret op i luften, og bilen plus nøgler hævdede. Selvom RS6 har nøglefri gå Leitner fortalte, at tasterne er inzaten og børstet sig i smerte pladen, han siger vender mod kameraet AT5.

Tyvene rev med fuld gas så Zeeburgertunel ved hjælp af RS6, kun 3 til 4 timer efter, at bilen er blevet brændt ud er blevet fundet på en parkeringsplads til Nachtwachtlaan i 020-Gaza. Det var sådan et kapløb job at tyvene ikke engang gider tog et øjeblik at tage rattet. Anslåede skader: omkring 400.000 euro. RS6 alene, det er.

Audi RS6 DTM

flugtbil

Din første impuls til spørgsmålet 'hvorfor?' Might 'som flugtbil for en forbrydelse. " Men før du tager en forholdsvis anonym bil, den unikke Audi RS6 endnu sværere at falde i gaderne end en KKK-spids hat Kwakoe eller Opel på Wörthersee mødes.

Hertil kommer, at ikke blot en stjålet VW Transporter (som aanrijvervoer) ofret - som skulle indtastes for at stjæle det risikoen - men i sidste ende det fra tyvene gik hurtigt, men også i den daglige praksis helt ubrugelig bil uden en nøgle. Det betyder, at når du slukker motoren, skal stole på kreative metoder til at få bilen arbejder.

Desuden brændstoftanken var næsten tom, og selvfølgelig en bil som kærlighed en tår peut. Måske tyvene så kort tid efter deres jack-move også hvor dumme deres aktion var faktisk, fordi den samme aften Jon Olssons ex var i et parkeringshus i New West brændt genvundet, for at sige. Mærkeligt mangler en sporingsenhed på bilen. Måske tillid til ejeren af ​​særpræg af bilen og tyveri.

Audi RS6 DTM

Tyveri har alle de egenskaber, en planlagt handling, der rejser spørgsmålet om, hvorvidt angriberne så havde den tid, de fik bilen holdt ingen yderligere tanke virkelig tyveri. Skal følge anholdelser, kunne vi høre dette.

Hvis de nu har straks havde dem revet i Brinks for en stor OV, end jeg kunne have noget at foreslå, men nu er det kommer ned til, er, at en dyr bil gejackt for en joyride af et par kilometer og derefter i ilden at blive sat. Det ser ud til en masse problemer for et par minutters kørsel 1000 hestekræfter pistol. Desværre, pistolen bare en brændte stykke skrot (Foto kredit: AT5)

RIP RS6

mulige scenarier

Med hjælp fra vores faste kamera Taleban fighter Martijn vendte vi et muligt scenario i hver: gruppe risikofaktorer perler stjæler Alligevel Porter minivan og kommer med stropper ud at røve en pumpe. Når der, eller på vej til deres egentlige formål, ædelstene nævnt se RS6 de allerede kender fra Autoblog og beslutte, hvilke derefter nødt til at tage det næste pumpe ... Du har jo har det sjovt på arbejdet. = Fik spillet i, for som de altid gør med beviser.

ingen viral

Douwe Leitner pressede os sent i aftes hele hjertet, at der ikke er tale om en salgsfremmende stunt, noget, som i lyset af de politirapporter var blevet anset for usandsynligt, og blev kun usandsynlig efter afbrænding af bilen.

Desuden kørte bilen under skyderiet i aftes på grønne ark, der formelt ikke er tilladt. En professionel registrering er kun til testkørsler. Lad os håbe på Leitner hans forsikringsselskab ikke svært om vil gøre her. (Lille opdatering ifølge RDW: Brug af professionelle registrering skal direkte vedrøre de operationer er angivet af din virksomhed, så ikke til udlån Rød: .. Strengt taget ikke bare for testkørsler, men alle kan forholde sig til det mulige salg .-optagelser kan gå med det.)

I mellemtiden på junk bil en slags kondolence til RS6 DTM opstår med pletter og videoer fra da han stadig var intakt. Herved: RIP RS6 DTM.

Fotos af: Mats Bulters (1, 2)