Anklagemyndigheden kræver sanktioner mod far og søn på grund af Porsche gadeløb

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

911

Det ser ud til, at ingen opgave straffe denne gang.

Sidste år vi rapporteret om en tragisk ulykke i Loosdrecht. En 19-årig kvinde, der kom, efter at hun blev ramt i sin Toyota Aygo af Porsche 911 af den nu 54-årige Walter W .. Walter Reed på tidspunktet for styrtet for hårdt og havde for meget alkohol i blodet. Han ville være desuden involveret i et gadeløb med sin 33-årige søn Casper W., der kørte i en MINI. Offeret blev stadig kørt på hospitalet, men døde der to uger senere fra sine kvæstelser.

Anklagemyndigheden i dag krævede fem års fængsel og tre år hos Walter hans søn Casper. Også er nødvendig for både en licens suspension af fem år. Hollandsk retsmedicinske institut (NFI) har beregnet, at Walter 167 kilometer i timen, kører på tidspunktet for styrtet. Desuden er det almindeligt, at han havde to gange den tilladte mængde alkohol i blodet. Femten vidner har udtalt, at Walter Casper kilometer og havde været involveret i en gade race og flyttes ved høj hastighed 'kofanger til kofanger' ved trafik.

De to W 's men begge benægter, at der var en gade løb. Walter siger også, at mens han var hurtigere, men ikke i nærheden af ​​167 kilometer i timen hævder NFI. Følelserne gik højt, mens på. Walter kvalificerer vidnesbyrd som "simpelthen ikke sandt", "mulig" og "løj". Han ville endda alligevel så svært ikke turde at køre:

Der vil jeg have kørt hurtigere end 50 kilometer i timen, et sted mellem 70 og 85 kilometer, men bestemt ikke en 200. Jeg tør ikke engang til motorveje i Tyskland. Jeg er bestemt ikke køre hurtigere, jeg sværger på død min mor og min søn.

Men faderen til den afdøde forståeligt ønskede intet mere af dette forsvar, som han kalder 'bullshit'

Min kære Fleur af en beruset fjols kørte ind over fløjene.

Casper W. søn af omstændighederne bragte en overraskende sober Berden grund til, at han ikke bør fordømmes. Den pilot siger han mistede sit job i tilfælde af domfældelse. Anyway, det har været en tragisk hændelse, at enhver, der kan lide at lejlighedsvis at træde på speederen, minder os om, at en ulykke er i et lille hjørne.

Billede kredit-: urelateret beskadiget i løbet af 911 biler junk.