Så mange bukke tjener Max Verstappen med ny kontrakt

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

MV33

Max sigende havde hundrede millioner grunde til at underskrive med Red Bull Racing.

For nylig Max Verstappen udvidet alligevel ganske uventet sin kontrakt med Red Bull Racing. Det satte en stopper for spekulationer om Max planer for 2019. Han blev løsladt efter 2018? han sad fast i en kontrakt? Hvis det er tilfældet, var der i dette tilfælde en undtagelsesklausul? Det var alt noget mere fra den ene sten, fordi Max forpligtet sig til hans nuværende arbejdsgiver med sæsonen 2020. Om der har været i baggrunden kontakter med Ferrari, Mercedes eller en anden part, ved vi ikke. Faktisk mener vi, Max det, når han siger, at han ikke så nogen grund til at forlade det gode skib Red Bull.

Det som var den generelle opfattelse i paddocken, at de to store drenge i F1 Max ikke kun med en konkurrencedygtig bil, men kunne også tegne lokke dem med en blankocheck. Selvom Red Bull Racing har et stort budget, Ferrari og Mercedes fordi Max ville tilbyde endnu mere. Desuden til dato har ikke rigtig været stil med Red Bull til at betale sine chauffører meget tyk. Ikke for ingenting, de har deres uddannelse hold, der ligesom Ajax beregnet talent klar til damp i køkkenet, så da også egen fordel. Sidstnævnte kan i sportslige og økonomiske vilkår.

Men nu vi taler om Ajax: Telegraph klummeskribent og Cruijff ADEPT Jaap de Groot (godt for navn også) hævder, at Red Bull stadig helt tiltrukket snittet til at holde Max. Selvom Max ville modtage en løn på 'kun' 10 millioner om året, men i løbet bonusser vil øge dette antal typisk til omkring 30 til 35 millioner om året. Over en periode på tre år, vi har det så på en sjusket 100 millisekunder. Ikke dårligt, selv hvis man sammenligner med den anden top i marken.

Men Max er kun begyndelsen. Efter sæsonen 2020, nemlig vores helt når den meget gamle alder af 23. Lad os sige, at han to gange mester, så dokker med kærlighed Ferrari 50 millioner om året for Max, som de også gjorde for Schumacher. Hvis MV33 ønsker at gå igennem med F1, indtil det er en Barrichello-lignende veteran, kan han gå på deres vej til en milliard og en respektabel position mellem Brenninkmeijer stiller og Fenteners af Flushing i citatet 500. Som barn alle jeg ønskede var et hundrede grand ...