Konfigurer din Audi A8 (D5)

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

A8

Uendelig leg med mulighederne liste over Audis nye chef sedan.

Flere måneder siden, Audi officielt præsenteret den nye A8. Hvor den tidligere A8 stadig fik klagen, at det var en A4 XL, den nye A8 er faktisk nogle friske design detaljer. Så længe det tager mindst fordi den nyligt introducerede A7 har været mere af det samme ", og uden tvivl den nye styling siver også igennem til de lavere tal i intervallet. Anyway, for nu ser især danner bagsiden af ​​bilen med sin runde lys enheder og ditto ganske pænt.

A8 Vi har allerede drøftet i detaljer, herunder ved at sætte ham ved siden af ​​sin forgænger for en hård sammenligning. Redaktionen blev delt om Audis nye top. Så @wouter finde det indre af den nye top, men @willeme hans tvivl, om det er virkelig bedre end den tidligere A8. Undertegnede har især problemer med den forreste overhæng A8, som er lige, hvad jeg er bekymret, kan ikke i en sådan topsedan.

Anyway, det er stadig sjovt at konfigurere sådan en ting og se, hvor du ender i pris, efter at du har kontrolleret alle muligheder. I første omgang desværre kun 50 TDI og TFSI '55 'til rådighed. Begge starter i Holland i lidt over et ton. Men jeg selv kom efter lidt svindel med konfiguratoren til en pris på Euro 177,072.00. Mind dig, har jeg holdt dokumenterne ved at gå til den korte version, som jeg kan lide mere. Normalt ville jeg vælge rød, men jeg kan lide Misano stadig en anelse for RS3 klassiske røde hue og noget klassisk, så jeg valgt Nogaroblauw. Betyder dvs:

1
2
3
4
skatteværdi

Yoram Tak for tippet!