Tesla er nu så chill som Netflix

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Tesla chill

Elon har waggies lært et par nye tricks.

Cute Latterlig tilstand på Tesla, men tilsyneladende nyder nogle Teslarati ejere også gerne en mere genial acceleration af sin tid. Vi kan forestille os hvorfor.

Antag, at du har held getinderd og din aften inkluderer Netflix og Chill, men du går ud et sted at spise en eller anden form. Efter at skubbe på rekordtid at Californien ruller i nakken, du ønsker så hurtigt som muligt til næste fase. Du får i din Tesla og en lidt for entusiastisk presse speederen. BRAAAAAP. Åh nej wacht..ZOOOOOOM. Snart du indser, at du har begået en kæmpe brøler! Instant drejningsmoment fra din elektro-raket, kan du høre den yndefulde hals ryghvirvler af den næste fitgirl bogstaveligt dislokeren. Ikke chill. Rygtet siger, at dette er grunden til, at Elon og Amber brød op.

Siden da hjernen efter sigende arbejdet på en strækning for at skabe løsning på dette problem. Intet under, at Model 3, som er blevet forsinket. Men resultatet er der. Tesla på din skærm, kan du nu vælge en Chill-tilstand for at undgå dette scenario.

Chill gør mere gradvis acceleration - ideel til jævnere kørsel og en blidere ride for dine passagerer.

Udover denne nye tilstand Musk ellers straks generet produkter er endnu til at lære et nyt trick. Hvis det ønskes, kan du være Tesla nu automatisk sende din stol og glide ud af vejen, når du kommer ud. Geinig at disse potentielle muligheder sidste sommer via Twitter foreslog Elon af en kunde. Okay, måske Tesla allerede var gør, og Elon greb sin chance for at gøre god markedsføring, men det er en god idé, at det øverste chef straks tænker med den / kunde.

Twitter Elon

Som sædvanlig Tesla opdateringer er rullet ud gennem luften.