Max Verstappen ønsker permanente løb stewarder

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

MV33

Hollænderen elsker nogle konstans.

Spørgsmålet om indbyrdes modstridende afgørelser i FIA F1 simret denne uge lidt. Mandag kom billeder dukket af førerens møde i Mexico, hvor Lewis Hamilton og hans hovedtelefoner Sebastian Vettel forsøgte at sy den. Briten ville nok mest lidt sit 'i hovedet' af Vettel, men stadig.

I løbet af ugen udfoldet, den altid frimodig Arie Luyendijk det igen hårdt i sit syn på hele spørgsmålet. Den amerikaniserede Hollænderen mener, at det ikke ville ende af verden, hvis chaufførerne får lov til at give hinanden et par store whack på hans tid. Men han havde også en mindre ekstrem fordel at forbedre beslutningsprocessen: en fast panel af forvaltere.

Max Verstappen selv ser fordele i denne idé, da han fortalte NBC Sports:

Ja, jeg tror, ​​at de [faste forvaltere] ville være bedre. Så i det mindste du ved, hvem du beskæftiger sig med. Jeg tror, ​​de ville bedre forstå chaufførerne, fordi vi ville tilbringe mere tid sammen. Helt ærligt, jeg tror, ​​at vi skal gå i den retning.

Til dato, FIA forvaltere roterer, hvorved der er mindst én tidligere chauffør i hvert løb gruppe. Det er i øvrigt ikke nødvendigvis at være en tidligere F1 kører. I Mexico, for eksempel Le Mans helten Tom Kristensen overtog rollen. Vi har indtryk af, at Arie Luyendijk selv i for en plet på panelet, og at Max ville ikke have noget imod, hvis Arie ville være en af ​​de faste mænd. Anyway, kan FIA i sin visdom også beslutte Garry Connolly skabe en permanent steward ...

Billede-kredit: Max på hans F1 debut i Australien i 2015 via Instagram