Recep Tayyip Erdogan ønsker fuld tyrkisk bil i 2021

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Anadol

Vi er allerede nysgerrig kvaliteten af ​​hornet.

For nylig gav vi en liste over, hvad biler i hvilke lande er populære. Ikke overraskende, at vi ser i mange en nation, der er lokalt fremstillede produkter klarer sig godt. Se, de uldne sokker, der giver deres quinoa med fly marchere op fra det stadigt jomfruelige bjerge i Peru kan stadig lære.

Anyway, bilen er en følelsesmæssig produkt, der er velegnet til følelser, hvor patriotisme er en af ​​dem. Sidstnævnte fænomen er også Recep Tayyip Erdogan ikke overraskende. Den jernhånd med frenemy af Fethullah Gülen styrer nationen af ​​Bosporus og en stolt kalkun på, at meeblaast en god tone på den internationale politiske dagsorden.

Hvad passer perfekt til en sådan ambition er en privat bil (mærke). I øjeblikket bliver bygget eller biler i Tyrkiet, men kun for andre mærker. Tidligere var der Anadol. De gjorde omfatte sportslige STC-16 (billedet ovenfor), som kan beskrives som en Anadol på anadrol. I dag kører dog kun Fords af bandet Anadol.

Recep ønsker at ændre det og tænker at skulle have fundet den rigtige opskrift. Et joint venture mellem Anadolu Group, BMC, Kiraca Holding, Turkcell og Zorlu Holding at dæmme op for en fuld tyrkisk produktion bil i 2021. I 2019 bør vises en prototype, skriver nyhedsbureauet Anadolu.

Investering i en privat bil industrien er ellers ikke en helt ny idé. Adskillige stærke ledere har fundet ud af den samme plan i fortiden, ligesom Vlad, blandt andre. Puik Recep idé, eller har du ikke sidde?

Tak alle for de gode råd!