Virallinen: Citroen C3 Aircross

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Seuraaja Citroën C3 Picasso.

Oli jo C3 Aircross (alias C3 metsurit), mutta se tuli vasta Brasiliassa. Sitten näimme aiemmin tänä vuonna, C-Aircross Konsepti ja nyt on uuden sukupolven, jota me voimme myös 'nauttia'. Vieläkin, tämä korvaa C3 C3 Aircross Picasso.

C3 Aircross on kompakti, SUV, kuten monet, ja alle sijoitetut tunnettu C4 Cactus. Että C4 Cactus on hitti, joten Lemon pysyy sadetus muovi / kumi yksityiskohtia. Verrattuna Cactus on puoli C3 Aircross pysyi suhteellisen 'puhdasta', mutta on paljon muovireunojen Esillä kehittää allergia. Palkit takana löydän tai pilkata uudelleen, tämä voisi olla miellyttävämpi tiellä .. Tuota, kaupunkien viidakko! Värit kehyksiä, pölykapselit, kattotelineet ja peili ovat tietysti kaikki olla henkilökohtainen. Paikalla on yhteensä 90 väriyhdistelmiä käytettävissä jotka palvelevat persoonallisuutta ja maku asiakkaalle.

Kuten tiedämme, Opel osti PSA. Tämä C3 Aircross siis mukana tulee myös Opelin tunnuksen, jota kutsutaan Opel Crossland-X. Minun pitäisi valita, aion mennä tähän Citroën!

Moottorin alue sisältää 130 hv 1,2 Pure Tech. Jättämän on 82 hv Pure Tech (kolme-sylinteri). Dieseliä voidaan ajaa 100 tai 120 hv 1,6 BlueHDi (manuaalinen siirto). Hollantilainen hinnoista ja saatavuudesta (marraskuun) julkistetaan pian.

PÄIVITYS: olemme liikkuvaa kuvaa!