Nyck de Vries voittaa Formula 2 kilpailussa Monacossa!

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Nyck de Vries

Nämä ovat hyviä aikoja Hollannin moottoriurheiluun.

Nyck de Vries eilen hyvä esimerkki Max ja Formula 2 sprintin kilpailu kirjoitettu hänen nimensä kaduilla Monacon. Niille, jotka ovat hieman jäljessä: GP2 kutsui tämän vuoden Formula 2. Kaiken luokkaa pidetään ponnahduslautana Formula 1, vaikka nykyään yhä enemmän nuoria kykyjä ohittaa mestaruutta ja toiset vain viipyä vuosia F2.

Joka tapauksessa, Hollannin kuljettaja Rapax pakattu kilpailussa seitsemäsosa. F2 toimii "käänteistä ruudukko 'kahden rodun, jossa kahdeksan ensimmäisen viimeistelijät saavat aloittaa ensimmäisen kisan käänteisessä järjestyksessä ja toisessa lähdössä. Nyck vuoksi aloittaa menee toisesta asennosta, takana hänen joukkuetoverinsa venezuelalainen Johnny Cecotto junior.

Cecotto on kuten nimestä voi päätellä, poika Johnny Cecotto vanhempi entinen moottoripyörä mestari ja F1 joukkuetoverinsa Ayrton Senna klo Toleman. Hän on ehkä paras esimerkki henkilöstä, joka on juuttunut F2 ilman varsinaisesti näkymät F1 istuin. Tarpeeksi nopeasti hyödylliseksi valtaa kaikki hänen kokemus F2 joukkueita, ei ole tarpeeksi nopea pakottaa paikan F1.

Nyck, joka on vuodesta 2010 on osa McLarenin koulutusohjelma nuorille kuljettajille, siis ei hyvin voittamaan tänä vuonna hänen joukkuetoverinsa. Monaco onnistuu hänet heti puuttumalla etumatkaa ja sitten ei anna periksi.

Kiitos onnistuneen viikonlopun de Vries nyt nousi kymmenennelle sijalle vuonna mestaruuden 27 pistettä. Kuitenkin ero huipulle on suuri. Ferrari nuorempi Charles Leclerc on ensin 77 pistettä. Äskettäin McLaren tallipäällikkö Zak Brown kysyttiin, onko hän yhä näkee mahdollisuuksia Nyck tulla uusi Stoffel. Zak vastasi myöntävästi. Realistisesti kuitenkin Nyck on siis mennä vielä paremmin F2, vaikka hän näin riippuu osittain hänen tiiminsä.

Joka tapauksessa, samppanjaa maku korkein vaihe palkintopallille korkeatasoinen kilpailu, ne tartu miestä iältään Sneek ei pois muutenkin.