Kallis koti sinut luonnollisesti aloittaa kanssa Lamborghinis

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Hauska crossover juttu Yhdysvalloissa tällä viikolla: Lamborghini ja hyväpalkkainen välittäjä yhdistivät voimansa eräänlaista tupaantuliaiset kallis Design House. Parhaat puolet?

Minulle kuitenkin. Me rakastamme kaunista arkkitehtuuria ja kauniita autoja, combo, joka esiintyy usein meidän 'autotallissa kohteita. Mikä on kallista ei välttämättä ole hyvä, mutta usein.

Tällä puolueen hedonists olivat kaikki ainesosat, jotka arvostavat Gourmand laajimmassa merkityksessä esillä Hollywood talo Sunset Strip suunnittelema Hagy Belzberg, hieno visgerechtjes, palvelee tähti kokki, ja huuhtele pois kaikki luonnolliset erinomaisia ​​viinejä ja viskejä. Joka on antaa laaja leveä roikkuu.

Tehdä täällä myös joitakin fapvoer muodossa Lamborghinis (mukaan lukien Aventador Roadster) ja kauniita naisia ​​(cocktail) mekot (lue: tukipilari plastiikkakirurgia teollisuus kukoistaa), ja kuva on melko täydellinen.

Naiset olivat siinä mielessä

Nyt vain rento ilmapiiri, koska tällainen verkostoitumistapahtumia on oltava nimi jäykän protokollan, ja erityisesti nähdä ja nähtävä kääntämällä vähän joka taas on valitettavaa. Olisi mukavaa, jos siellä oli ripaus 'ghetto grillata milloin voidaan käsitellä.

Kuvat puhuvat puolestaan. Exclusive häly siellä, mitä Lamborghini korosti vieraille kuvata VVIP n. Päättää, haluatko niiden olevan vaikuttunut.