Muut BMW M3 Touring jotka ehkä koskaan tule

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Itse he eivät halua, maailma jää voihkia. BMW: M3 touring, tässä tapauksessa E46. Hän on olemassa! Mutta mitä tapahtuu tässä: BMW on itsepäinen tai yksi jää tänne myös huutaa eniten M3 emme koskaan saa?

Vuodesta E30, en valitettavasti ole koskaan nähnyt. E36 BMW M3 tilaa koira ajo on todennäköisesti paras noin vaan kaikki korjaustöissä. Viime aikoihin asti E46 touring jäi pois kuvasta kun onnekas Brit juuri hänen E91 M3 oli kasattiin kokoon. Jälleen kerran, karamelli M-bunkkeri.

Miksi niin monet ihmiset kuten BMW M touring? En tiedä. Olipa kyse enemmän sulavat linjat. Se, että vielä vähemmän huomataan liikenteessä. Onhan asema on vakiona hirveän hidas silmissä Jan Modaal. Käytännössä menetät vain kymmenesosa, yleensä sadasosaa, hieman ylimääräistä painoa. Pidän BMW aseman elin joka tapauksessa näyttää paljon paremmalta kuin sedan ja coupe. Kun E30, E46 ja E61, tämä ilmaistaan ​​parhaiten.

Jotkut E34 M5 ja E61 M5 BMW ovat tuottaneet joitakin. Lopulta oli vähemmän kysyntää kaukoliikenteen versiot sedans. Kaikkiaan BMW 891 tuottaman E34, E61 vuonna 1025. Sitten ajaa todella nopeasti kaikki isät Audi noin? RS Avant on aina hyvä.

Jos he Audi innostaa. Joka saa siellä ei tahmea käsissä takaveto kuusisylinterinen farmari 348pk? (Via bmwblog.com)