Volkswagen Polo R-Line – Tough vaunu [Update]

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Tarvitsetko paljon 'näytä', mutta antaa vähemmän arvoa 'go'? Sitten VW on jotain sinulle! Uuden Polo Volkswagen R GmbH kehitti paksun R-Line-paketti.

Jos et heti tarvitse Polo GTI (tai rahaa ei ole), voit nyt valita herkkuja R GmbH. He ovat kehittäneet kaksi pakettia, yksi ulkoa ja toinen sisustus. Paketti varten ulkopuolella koostuu 16 tuuman Mallory pyörät (saatavana myös 17 "on saatavilla), ja lisäksi uusi säleikkö, puskurit ja muut spoilerilla takana.

Paketti sisätilojen sisältää paikkoja, jotka muistuttavat Polo GTI on myös ohjauspyörä ja mustaa taivasta. Myös tarvittavat R-Line sijoitettavan logon ja siellä on urheilu polkimet kiinnitetty.

PÄIVITETTY 17-10 VW Alankomaat näyttää vain tietää

Kaikki Polo bensiinin mallit Comfortline- ja Highline-versio on nyt saatavilla R-line-paketti. R-line "Ulkopuoli" sisältää 16-tuuman kevytmetallivanteet kiinnityspultit, LED rekisterikilven valot, R-Line puolella kynnykset, kattospoileri ja sumu lamput kulmaanajovalot valot. R-Line Sisä- & Ulkoa "täydentää tätä kangasverhoiltu 'Kyalami' R-line urheilu ohjauspyörä, urheilu etuistuimet, nahkaverhoilu käsijarrun kahva ja pooknop, musta pääesiintyjä, alumiini polkimet ja R-linjan logoja. R-line "Exterieur" on peräisin 1090 euroa, Sisä- & Ulkoa "alkaen 1590 euroa veroineen ja BPM.