Mikä on pisin tiedosto koskaan ollut?

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Tiedostot ovat täysin tänä vuonna. Kiitos suuri muuttoliike etelään on puolikiinteä mutta Eurooppa sikäli kuin Kiina ei ole vielä täällä. Liikenneruuhka 12 päivää.

Tiedosto on 100 km, joka kestää 12 päivää. Pisin liikenneruuhka historiassa. Seuraus alati kasvava autojen markkinoilla Kiinassa ja myös tässä tapauksessa jälleen rahdin välillä paljon autoja ja tietöistä pitäisi löytää tiensä. Valtatie Kyseessä kulkee Tiibetistä Pekingiin. Oli tietyöt, kuorma oli kuljettaa hiiltä ja paljon autoja. Kun kirjoitimme vuonna 2010 otti tiedosto on jo yhdeksän päivää. Lopulta se kesti silti (lähes) puoli viikossa ratkaista kaaosta uudelleen.

Euroopassa se maksaa jo kamppailee pysyäkseen alati kasvava laivaston liikkuvat. Kiinan laivasto on kasvanut huomattavasti nopeammin viime vuosina. Se ei ole rakentaa vastaan ​​ja myös tie usein vaikeaa ajo.

Viime viikolla meni pieleen A50. Rekka ja muutamia autoja ajoi yhdessä ahtauma tienpidon. Ei ollut hätä läsnä työn ja valtatie oli huipulla Valburg sulkea muutaman tunnin. Monen kilometrin ruuhkaan seurasi.

Nyt toimenpiteitä välttääkseen liikenteen jatkuvat edelleen. Signalointi hitaasti todellakin tuntuu tekevän työnsä pelkästään Alankomaissa on suuria uusi laastari asfalttia. On jopa toinen Gotthardin tunnelissa. pahin on vielä jäljessä? Tiedosto aiheuttavia nopeuden erot kuorma vanhemmat yuppies pysyvät alustavia mutta 'käsittelevässä' olemassa olevaa infrastruktuuria on paranemassa. Milloin tiedoston sinun pahin tähän mennessä takaisin? (Via autoevolution.com)