Uusi vanha Jaguar E-Type alkuperäisten varaosien

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Tämä klassinen Jaguar V12 E-Type Series 3 Roadster kuusikymmentäluvulta vanhan tai uuden auton? Molemmat koska se on lähes kokonaan koostuu vanhojen käyttämättömiä ja siten itse asiassa uuden Jaguar E-tyypin varaosia.

Ajatus syntyi, kun Englanti harrastus mekaanikko Ray Parrott lähestyi Mike Wilkinson. Wilkinson on yrityksen omistaja M&C Wilkinson Jaguar varaosat Yorkshire käsitellään Jaguar varaosat. Ray Parrott oli vakituinen asiakas siellä. Mike Wilkinson oli onnistunut käsiksi iso paljon ja käyttämätön alkuperäinen Jaguar E-tyypin komponentteja. Hän osti osia mies ei muuten nimetty. Mies oli ostanut laitteet kytkeytyvät Jaguar, kun viimeinen E-Type rullattu pois bändin vuonna 1974.

Kaikki osat olivat alkuperäisessä pakkauksessaan, kuten roadster elin, käyttämätön V12 moottori, vaihteisto ja täydellinen sisustus. Oli tarpeeksi varaosia rakentaa uusi vanha Jaguar E-Type 95 prosenttia. Siellä puuttui joitakin osia, kuten tuulilasi, mutta toinen voi silti saada alkuperäisessä kunnossa. Papukaija ja Wilkinson ei tarvinnut miettiä pitkään ja tekivät sopimuksen.

Jopa pyytää Britannian ajoneuvorekisteröintikeskus Licensing Agency (DLVA) tietää, että se olisi enää ongelma antaa auton alustan numero ja rekisteröintinumero. Papukaija on Jaguar joitakin pieniä korjauksia, kun jäi yksin rakennettu Wilkinson osia. Hän on työskennellyt lähes kahdeksan kuukautta, päivä ja yö klo Jaguar V12 E-Type Series 3 Roadster. Tuloksena on todennäköisesti vetoavat kaikkiin rakastaja klassikoita.

Kiitos Robbie vinkistä

Jaguar V12 E-Type

Jaguar V12 E-Type