Leasevergelijker: sammenligne uavhengige leasingpriser.

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Noen ganger er det de ideer som du skulle ønske du hadde som seg selv. Alle ønsker alltid å sammenligne priser, spesielt for større utgifter. Derav 98% (!) Av leiesøkere BRU vil i leieavtalen pris.

Jeg vet det altfor godt at lykkelig periode i mitt liv at jeg kunne plukke ut en leieavtale av sjefen. Etter at alle kataloger, nettsteder og magasiner har bladd og en bil ble konfigurert var det siste trinnet i bildet: spørre leieavtalen priser. Hvis du er heldig så din arbeidsgiver gjør forretninger med mer enn ett leasingselskap og det lønner seg å gjøre prisene ved siden av hverandre. Online kan du be om leasing priser på enkelte områder, men bedre selvfølgelig hvis noen er ute etter deg. Derfor Lease Trader har nettopp lansert et nettsted som bare kan.

De strikten statssekretær Finans Jan Kees de Jager til nesten "lerret" ved å trekke den første uavhengige sammenligning nettstedet for leide biler. Nå kan vi se på www.leasevergelijker.nl hva den beste prisen er for en bestemt lease. Ifølge Jan Kees de Jager oppfordrer også sammenligningen når det grønne driv:

"Prisen sammenligningsside for firmabiler med tillegg verktøy oppmuntrer kjøring 'grønne' biler i bedriftsmarkedet. Det blir ikke bedre enn at ved starten av jakten på en leieavtale er umiddelbart klart hvor mye billigere å kjøre en miljøvennlig bil. "

Foreløpig er det kun funnet prisene av leasing selskaper Leaseplan Direct Direct Lease og Lease Super, men området vil bli ytterligere utvidet i fremtiden. Dermed, store og små, regionale leasing selskapene med en online beregningsmodul logg. Prissammenligningen er et initiativ fra LeaseTrader.nl, et nettsted der begrepet leiekontrakter omsatt. Besparelsene kan bli betydelig, spesielt hvis du er enig beregner for hele varigheten av leieavtalen:

VW Golf 1,4 TSI Comfortline
Forskjell: 62 euro per måned / 12%
Audi A3 Sportback 1.6 Business Edition
Forskjell: 38 p.m. euro / 8,1%
Honda Civic Hybrid
Forskjell: 36 euro per måned / 8%
Volvo V50 1.6D DRIVe Start / Stop
Forskjell: 61 per måned / 8%

Sett disse beløpene selv 48 ganger (måneder = 4 års varighet), og du kan gjøre det igjen en gang ekstra fridager eller en halv kveld med Prettyboy.