Nyt Pylväs: Ranskalainen taistelu autoja

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Ranskan autonvalmistajat ovat viime vuosina kamppaillut pysyä kansainvälisiä trendejä, näyttää kääntääkseen. Ne ovat itse asiassa koskee nousu, olipa kyse teknologian ja etenkin suunnitteluun.

Jälkimmäinen on hyvin outoa. Kaikki tietävät, että suunnittelu Ranskan autoja kuten Peugeot ja Renault, viimeisen kerran ei oikeastaan ​​houkutteleva puhumattakaan. Joten Peugeot tuntuu ikuinen pyrkimys etsivän tapa yhdistää etu- ja takaosan toisiinsa. Lisäksi Omituisin bolvormingen lisätään luoda yksilöllisiä malleja. Jep, hyvin ainutlaatuinen.

Silti Ranskan viime vuosina olleet suhteellisen onnistuneita, Peugeot 206/207 on kehittynyt uber-työsuhdeauto (naisilla). Ja Renault Laguna voi bongata helposti missä tahansa toimiston alueella. Citroen saat hieman harvemmin, mikä silti säilyttää joitakin identiteettiä ja ovat siten selvästi vähemmän suosittuja. Silti Citroen myös tulee vähemmän houkuttelevaa, ne aina käytetään olla progressiivista, mutta monet nyt sujua talutusnuorassa Peugeot.

Ranskan huipentuu kaiken kurjuuden on uusi Renault Laguna. En ole varmaan koskaan nähnyt niin paljon ihmisiä antaa niin paljon negatiivisia reaktioita design. Yhtäkkiä tuli selväksi, miksi on viime aikoina raportoitu useita itsemurhia noin Renault'n tehtaan.

Mielessäni suunnitelmia coupe Renault olivat ainoa valopilkku. Varsinkin onnistuneen F1 on juuri clinched urheilullinen malli on saatavilla. Tuotemerkki on mielestäni selkeä tarve tällaiselle innovaatiot slash laajennuksia, ennen kuin se lopulta sammui kohteliaasti. Ja sitten se tapahtui; Viime viikolla näimme ensimmäisen kuvien mahdollisen Renault Laguna coupe. En ole nopea positiivinen, mutta tämä on todella kaunis muotoilu. Se on edelleen käsite, historiallisesti merkitsisi sitä, että lopullinen tuotantomalli mitään pois, mutta ensin olen positiivinen.

Ja toinen asia, Ranskan tuotemerkkejä ovat jo kiire kehittää hybridi diesel ajaa. Dieselit saavat puhtaampaa, joten miksi ei yhdistää sen sähkömoottori? Molemmat osapuolet hyötyvät.

Saksa parhaillaan IAA. Täällä, Laguna Coupe näkyy, samoin kuin hybridi Peugeot 308 diesel. Vihdoin merkittävää edistystä. Vive la France!

[Julkaistu nu.nl 12. syyskuuta 2007] saakka