Red Bull Racing ajaa ympäriinsä laittoman diffuusori?

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

max

Mahdollisesti Adrian Newey on ajatellut jotain maagista.

Red Bull Racing on viime aikoina merkittävä edistysaskel verrattuna kilpailijoiden F1 kenttään. Ferrari on jo enemmän tai vähemmän soitti ja mukaan jotkut jopa ylitetty. Jotkut työpaikat jopa Mercedes näköpiirissä. Mutta mitä on juureen ensi maaliskuussa?

Monet sanovat, että Renaultin moottori paranee. Sen jälkeen julkisesti mudslinging että Red Bull viime vuonna menivät moottoriin kumppania, jonka kanssa hän voitti vuoren mestaruutta, jota kutsutaan yksikön takaisin pyrstö RB12 nyt tunniste. F1 Historioitsijat tietävät, että nimi kahdeksankymmentäluvulla, kun McLaren ajoi ympäriinsä Porsche moottoreita nimellä TAG. TAG ilmeisesti viittaa nimen kelloa viljelijän TAG Heuer. Sponsori joka on toiminut vuosia F1 ja nyt siirtynyt McLaren Red Bull.

Käyttämällä entinen Illmor moottori guru Mario Illien, 90-luvulla yhdessä vastuussa Mercedes lohkojen saada takaisin McLaren-Mercedes autoja, Red Bull halusi enemmän hevosvoimaa Renault-lohko. Se näyttää olevan kirkas (analyysi), että edistystä on tapahtunut, mutta kun näemme missä Sirius keltainen autoja Renaultin tiimin ajelemassa alalla, sanoisit Red Bull on edelleen kuin mitä olisi enemmän löytyy vain ylimääräistä hevosvoimaa.

Autobild luulet tietää vastauksen kysymykseen, mikä aiheuttaa nopeuden Red Bulls. Red Bull olisi ajaa joustava diffuusori. Looginen todella, nyt mennä joustavan diffuusorin läpi puhalletaan hajottimen ja joustavat etulokasuojat.

Kilpailijoiden Red Bull uskovat, että osa RB12-diffuusori voi liikkua sekä pysty- että vaakasuunnassa. Belgiassa olisivat edes tilannut Ferrari valokuvaaja kaapata muutamia asioita filmille. Liikkuvat aerodynaamiset osat ovat periaatteessa kiellettyjä F1, poikkeuksia kuten DRS-siipi erilleen, tietenkin. Taipuvat siivet, jne on pysyttävä tietyissä rajoissa.

Tallipäällikkö Christian Horner sanoo, että mikään ei ole väärin ja että Red Bullin aerodynamiikkaa vain paremmin valmistautunut kuin muut joukkueet. Heillä Adrian Newey ei mies joka keksi aerodynaaminen pyörän turhaan (no, paitsi MP4-18 kuin) palveluksessa. Helmut Marko on normaalisti suorempi:

"Automme on täysin laillista ja kaikkea muuta on vain panettelua."

Tähän mennessä ei ole virallista protestia, mutta koska katkera taistelu välillä Ferrari ja Red Bull toisesta sijasta mestaruuden olisi yllättynyt, jos tämä asia saa toisen häntää.