Anderson ei ole valkoinen Lamborghini Gallardo

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Tämä on "valkoinen Edition" Anderson. Vain koska 600 hv on parempi kuin 560 ja koska jotkut ihmiset edelleen sitä mieltä, että valkoinen on hip.

Se on ohi, yli, päättynyt. Valkoiset ihmiset eivät voi, se on ollut vain "väri", että jokainen valitsee koska se on ainoa maali, jossa sinun ei tarvitse maksaa. Valittavana värit taas aivan kuten itse, lauma eläimiä! Tämä Lamborghini Gallardo tehdä sen uudestaan ​​tylsä ​​suuntaus niukka vuokrasopimuksen kuljettaja Milloin viritin jotain omaperäistä? Ulkonäöltään emme todella jännittävä muutoksia. Vähän leveämpi, vähän ilkeämpi, vähän hiiltä (huokaus), pieni LEDit olki (über huokaus) ja punaiseksi maalattu mittaharpilla. Yippee. Mitään emme ole ennen nähneet. Pyörät korvattiin 20-tuumainen yksiköiden kumi 245/30 ja 325/25 kumi takana.

Onneksi he eivät kiinnitä hieman hyvin ihonalaisen hienoja päivityksiä. Mukautettu suodatin, urheilu pakokaasujärjestelmän vaihteleva kohinan venttiilien kautta pakokaasun ja paikallisen pelle mahdollisuus pelata ohjelmiston. Tulos: 600 hv sijasta 560. Myös Gallardo varustettu urheilullisempi alusta, ajo-ominaisuudet olisi hyötyä.

Sisustus on sirotellaan valkoinen hiili sisällyttää käsijarrun tuuletusaukot, gearshift vivut, jne istuimet on verhoiltu mustalla Alcantara ja musta / valkoinen nahka. Miltä se näyttää voit ihailla alla.