BMW E28 M5 hinnalla uuden

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Kysymys kuuluu; kuinka paljon rahaa annat varten E28?

Se vain riippuu siitä, kuinka paljon arvoa liität ottaa virheettömän klassikko. Saksassa jonkin aikaa ostaa mielenkiintoinen. Ja juuri huuhtele ovi kuuluvien asuntojen; se maksaa 105000 euroa. Onko se liikaa?

Aloitetaan laitteita. Tämä M5 suoritetaan upea kiiltävä Diamant Schwarz metallinen, sähköisesti ikkunat, kattoluukku sähkökäyttöisiä, ajotietokone ja ruutukuvio-tuolit. Auto ei ole kovin laaja, joten vaihtoehtoja, mutta se on tässä Sport Sedan 30 vuotias ei oikeastaan ​​tehdä.

tahraton

Tämä eläin on syntynyt Münchenissä on edelleen uusi ehto. Kuvissa ei ole vain löytää öljyä tai ruostetta portilla. Ainoa asia omistaja on lisännyt koskaan todellista Blaupunkt Pariisi RCR 41 audiojärjestelmä, tiettävästi arvokas pelaa hahmo. Ehkä se selittää joitakin lähtöhinta, mutta se on hyvin samanlainen kuin meille.

Päätellen hinta, jonka olet luultavasti ajattelevat nyt, että M5 on ajettu yksi pyörä, mutta se on silti pettymys. 129,500 km kokemus 'eli. No on se, että yli 30 vuoden ajan, tietysti vielä paljon -ja siitä kuusisylinterisessä myös melko betekenisloos- vielä. Myynti E28 M5 ovat yksinkertaisesti menneet läpi katon viime vuosina. Kaiken maksat kunnon E28 M5 pian 70000 euroa. Se on noin puoli enemmän kuin sen alkuperäinen hinta.

Oldschool teho

Mutta mitä saat vastineeksi? Joka tapauksessa auto joka oli peitetty avata jokaisen suu hämmästyksestä vuonna 1984. 245 km / h ja 6,5 ​​sekuntia 100 km / h oli paitsi nopein auto että BMW oli koskaan rakennettu, mutta myös nopein sedan maailmassa. Hauska sanoa ystävillesi, jotka jo ymmärtänyt mitä teillä on niin vanha parvi. Amsterdamin paljastettiin Super sedan on yksinkertaisesti ikoni ja jos on uskomista myyjälle teillä Saksassa -erkend- yhä noin 31. Joten jos olet vielä rahaa ja vaimosi voi hyvin; vain antautua!