Nämä ovat edullisimmat autot, maksimi hevosvoimaa

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Audi RS6 Suorituskyky

Oletetaan, että haluat niin paljon jännitteitä uuteen autoon, niin vähän rahaa kuin mahdollista. Jotka auton olet tunnistetaan?

Virta. Emme voi saada tarpeeksi. Mitä enemmän valtaa, sitä parempi auto. Saab 9-3 Cabriolet Viggen jälkeen oikean varsin mukavaa. Miksi löydämme valtaa niin miellyttävä? Todellisuudessa asia on hyvin yksinkertainen. Enemmän valtaa auton, sitä nopeammin auto. On kuitenkin olemassa monia muita tekijöitä, jotka määrittävät auton nopeus (mukaan lukien paino, aerodynamiikan, siirto).

Riippumatta on mukana enemmän valtaa, enemmän kustannuksia. Loogisesti, tietenkin. Enemmän valtaa auton, enemmän muihin osiin autoa siihen tulee säätää. Muista jarrut, voimansiirto, vetoakselit ja rungon. Paljon tehoa edulliseen hintaan on haaste. Siksi me tänään nähdä, mikä auto per omaisuuslaji on halvin (Hollannissa). Lisäksi meillä on käydä läpi, jos todella saada vastinetta, tai vain iso moottori. Aloitamme kaikki 75 hevosta:

75 hv Opel Karl 1,0
75 hp paljon? Kaltaisiani ihmisiä @Wouter ole. Näyttää siltä vaikka moottori pyyhkimet ovat enemmän valtaa. Mutta jos tarkastellaan valtaosa A-segmentin autoja, näet, että 60 hv on normi. 15 hevosta on ylimääräisiä maukkaita. Opel Karl on Korean lipsahdus Opel. Auto on siunattu 1,0 ilmakehän litran, kolme-sylinterinen moottori. Karl on kohtuullisen virkeä, etenkin kaupunkiliikenteessä, se on kätevä koriin. Muista: tämä asia painaa 840 kiloa vielä! Sillä lähtötason 1.0 Karl pay 11449 euroa. Toisin sanoen niin kutsuttu "Valinta' suorituksen. Sinänsä se ollenkaan huonosti kaapia versio: sähköikkunat (edessä), ohjaustehostin ja keskuslukitus saada se oletusarvoisesti.

Opel Karl

100 hv Fiat Punto 1.0 Twin Air
Kun Fiat Punto oli myydyin auto Euroopassa. Tyylikäs Rascals ei vetämällä. Se ei enää ole. Ei, koska segmentillä ei ole suosittu, mutta koska uusi Punto Fiat unohda laittaa markkinoille. Tämä asia on ollut yli 13 vuotta. Osittain siksi, että auto on hyvin halpaa. Se ei ole kaikkein nykyaikaisessa autossa, mutta saat hyvää vastinetta rahoille. 1.0 Twin Air tuottaa 100 hv, jolloin voit 100 km / h 11,7 sekunnissa nähdä. Huippunopeus on kohtuullinen 180 km / h. Halvin versio on 'Popstar'. Sitten lisäät kannettava radio, ilmastointi, matkamittari, nahkainen ohjauspyörä, sähköiset ikkunat 14995 euroa.

Fiat Punto

150 hv Opel Astra 1,4 Turbo
Sitten menemme omaisuusluokkana että olet itse 200 km / h ja se voi saada 100 km / u voi hyödyntää 10 sekunnin kuluessa. Tämä johtuu siitä, että Astra. Valitse tämä kanssa 1,4 nelisylinterinen turbo, saat 150 hevosia oikea jalka. Sprint tehdään 8,5 sekunnissa, ja kansi on 215 km / h. Halvin 1,4 Business +. Sitten on periaatteessa kaikki mitä tarvitset (varten metalliväri ja kevytmetallivanteet jälkeen, ehkä). Navigointi, vakionopeussäädin ja ilmanvaihtojärjestelmä istuu siellä. Hieman tylsä ​​ehkä, mutta sinulla on vain 150 hv 24 349 euroa. Miten se ajaa lukea ja nähdä tässä ajokoe + video.

Opel Astra

200 hv Volkswagen Polo GTI
Tämä auto näyttää kaiken, meni vikaan supistaminen. Vuonna 2007 Polo GTI oli vain 1,8 turbo. Sitten tuli uusi Polo, kampa myös uusi Polo GTI. Joka oli Downsize ihme: 1,4 nelisylinterinen beetle turbo ja mekaaninen kompressori on kytketty seitsemän nopeus DSG. Tämä yhdistelmä ei ollut liian hyvä, niin VW puoliväliin siirtynyt 1.8T ja mahdollisuus manuaalivaihteisto. Olemme nyt saavuttaneet uuden Polo GTI ja on vain iso kahden litran moottori. Siten, se on tullut erityisen nopeaa Polo: 0-100 km / h 6,7 sekunnissa, ja V max 237 km / h. Vuonna polo! Koska se on GTI, olet kunnossa kannalta laitteita. Ei huono juttu 29 590 euroa.

Volkswagen Polo GTI

250 hv Hyundai i30 GDI N
Vastinetta rahalle, usein ajatella korealaiset. Tämä on toinen luettelossa. Lisäksi myös viimeinen, muuten. Toinen 50 ylimääräistä hevosvoimaa vaatii järkevä investointi, koska Hyundai i30 N kuluttaa 39 195 euroa. Se on 10 grand enemmän kuin Polo. Hyundai on suuri kokoa suurempi, moottorin on enemmän tehoa ja suorituskyky ovat korkeammalla tasolla: 0-100 6.4 sekuntia, niukasti nopeampi kuin Polo, joka on osittain suurempi paino (220 kg ). Maantiellä, i30 N merkittävästi nopeammin: rajoitin puuttuu asiaan nopeudella 250 km / h. Vaikka tämä on yksinkertaisin i30 N (on myös N2 ja suorituskyvyn variantti) merkitsee laitteiden enemmän kuin hyvä. Olemme hyvin uteliaita mikä ajaa autoa, koska kilpailu on kovaa tällä hetkellä.

Hyundai

300 hv Seat Leon Cupra SC
Eräs kilpailija jossa käsitellään Hyundai saa tämän Seat Leon. Leon Cupra tunnetaan paremmin budjetin stunner. vain 41 550 euroa saat 300 hevosvoimaa konepellin alle. 300 hevosta, jota käytetään vain urheiluautoja ja erittäin iso Mercedes. Nyt, että tekaistun autoa. Että autojen tunnelma on myös syy, miksi auto on niin edullista Seat Leon Cupra on vain kaksi ja puoli grand kalliimpaa kuin Hyundai. Vaikka Leon Cupra on oikeastaan ​​aivan täydellinen, voit olla jatkuvasti sisustus muistuttaa teit budjetti vaihtoehto. Mutta hei: kiitos 300 hv bang sinulle 5,7 sekuntia 100 km / h. Tässäkin huippunopeus on rajoitettu.

seat Leon

350 hv Ford Focus RS
Mikäli Leon Cupra on edelleen liian hidas, antaa sitten Focus RS (ajokoe) tulos. Jos laittaa silmälasit Leon ja Focus yhteen, näet, että Focus RS on paljon vakavampi lelu. 2,3 metrin EcoBoost pumpataan ulos 350 hevosvoimaa. Toisin de Leon, Focus RS neliveto. Tämä tekee Focus RS on paljon nopeampi pois estää. 0-100 km / h Sprint on noin 4,7 sekunnin ajan. Myös mukava: Ford Focus RS ole antanut rajoitin. Autobahn voit 267 km / kosketa sinua. Lisää se, että se on käytännöllinen perheauto kanssa hyvää ja Voisi väittää, että lähtöhinta 53 210 euroa on varsin terävä. Paitsi tietysti asut Belgiassa.

Ford Focus RS

400 hv Infiniti Q50 Sport 3.0T
Auto niin keksimme idean tähän listaan. Tosiasia oli, että tämä Infiniti on erityisen voimakas varten pyytää. Varsinkin kun se ei ole plug-in hybridi, joka sattuu olemaan aika paljon voimaa. 3.0 V6 Biturbo tuottaa 405 hv ja 475 Nm. Nämä siirretään avulla seitsemän nopeus automaattinen siirto takapyöriin. Suorituskyky on vähemmän vaikuttava kuin Focus RS. Nimittäin 0-100 kestää 5,1 sekuntia ja huippunopeus on rajoitettu nopeus, jolla lähes kaikki autot ovat rajalliset, jotka todella nopeammin kuin 250 km / h. Sinänsä on hyvä juttu 65 790 euroa. Infiniti Q50 Sport 3.0T on todella toimitettu ladattu. Jopa dia / kallista saat oletuksena.

Infiniti Q50

500 hv: Alfa Romeo Quadrifoglio
Alfa Romeon uusi Topper ei ole vain kuva rakentaja surina, se sai myös kaupat vuosisadan. Suhteellisesti sitten. koska 112 930 euroa on paljon rahaa. Mutta et saa jotain vastineeksi. Koska hiilikuitu vetoakseli ja kehittivät Ferrari V6 Twin Turbo, hyvä 510 hv ja 600 Nm. 112 grand, voit valita käsivalintainen vaihteisto tai automaattivaihteisto. tekee tarpeeksi hullu hinta. Nopeutta myöskään. Molemmat Quadrifoglio toimeksi 0-100 km / h 3,7 sekunnissa ja ajaa jopa 307 km / h. Tämä johtuu osittain siitä, että pienempi paino. Giulia Quadrifoglio koneen painaa alle 1600 kg: n käsikirjan mallin edelleen 40 kg vähemmän.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

600 hv Audi RS6 Avant Performance
Nyt olemme kategoriassa: "Ei ole niin paljon osallistujia. 600 hv on itse asiassa outo määrän tehoa. tämä 165 375 euroa maksaa vaunu on yhteensä 605 yksikköä. Se ei ole kuljettajan auton. Paino on kohti kaksi tonnia, on automaatti ja moottori riippuu etuakselilla. Näin ollen, rs6 Avant Performance (ainakin paperilla) hitaammin kuin Giulian Q. 0-100 aiheuttaa RS6 suorituskyky (käynnissä testi), myös 3,7 sekuntia. Huippunopeus on hyvin lapsellinen, 250 km / h. Läpi erilaisia ​​paketteja ja vaihtoehtoja voit lisätä sen 280 km / h tai 305 km / h. Silloinkin, et silti ovat hitaampia kuin Alfa Romeo.

Audi RS6 Avant

700 hv Bentley Continental Supersports
On uusi Bentley Continental GT, mutta tämä asia perustuu edelleen lähdön malliin. Vuosien saatossa se oli aina mukavampaa. V8 malleja tarjotaan huomattavaa vauhtia myynnin. Se oli salaa hienointa lajike. Ellet teho narkkari. Bentley tämä voi auttaa. Tämä seikka on Tickled muunnelma vanhasta kuuden litran W12 konepellin alle. On olemassa jonkin verran käyttöä hiilikuitua vaalentaa sitä Bentley, mutta 2300 kg omamas- ei oikeastaan ​​onnistunut. Onneksi sinulla on 710 hevosta polkee tarvittavaa liikettä eteenpäin. Sprintti kestää 3,5 sekuntia. Jos sinulla on tilaa, voit saada 336 km / h. Kaiken keidas ja mukavuutta. Voit tuntea sen tulevan hänelle: tämä on kallis vitsi. Oikea. Ennen kuin valitset vaihtoehtoja olet ollut 375 390 euroa menetetty.

Bentley Continental GT Supersports

800 hv Ferrari 812 Superfast
Tämä on helpoin, koska se on ainoa auto sarjatuotannossa 800 hevosvoimaa. Me vain tehdä tyhmin vitsi maailmassa. Kun 800 hv, Ferrari 812 Superfast. Padum-TSS. On tärkeää vaalia tämän auton, koska tämä on yksi viimeisistä mohikaani. 6,5 litran V12 on täysin ilmakehän ja auto on takaveto. Sinulla on todellakin cojones niin suuri kuin kukkakaali sammuttaa luistonesto. Suorituskyky on tietenkin vaikuttava. 0-100 alle 3 sekunnissa (2,9 sekuntia) ja huippunopeus on yli 340 km / h pärjätä pubissa. Mutta se on lähinnä siitä, miten tämä 812 on niin nopeasti, että loistava, ulvonta kaksitoista. Tässä valossa harkita 389 330 euroa todella tinkiä.

Ferrari 812 Superfast