Top 10: brutaalin autoja GTA V

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Top 10: julma auto's uit GTA V

Vuonna tasan kuukausi julkaissut uusimman GTA painos. Kuvitteellisessa kaupungin (Los Santos), joka on suurempi kuin koskaan, ja sarjan lupaava perävaunujen odotamme jokaisen PlayStation ja Xbox gamer vapautumisen jälkeen vähintään kolme kuukautta aikaa 17. syyskuuta hänen Full HD -näyttö on liimattu. Antaa sinulle lämmin GTA juhla, joka on tulossa me sukeltaa merkittävin autojen Rockstar Games luotu GTA V

Valmistettu kyllä. Ohjaamiseksi lisenssejä tehdä totuudenmukaisia ​​autoja, mikä on enemmän kuin Forza ja Gran Turismo. Rockstar Games ei mieluummin omalla tavallaan, ja ohuet valheita, jotka näyttävät aina olemassa auto, mutta se ei koskaan on. Alla kymmenen merkittävää nelipyörät, mutta on itse asiassa paljon enemmän ...

'T'
T - V GTA
Ilmeinen Veyron-Wannabee kuuluisan GTA automerkin 'T'. Oikeastaan ​​jo jännittävä muodon kuin alkuperäinen.

9F
9F - GTA V
Audin superauto on myös potkittu digitaaliseen maailmaan Rockstar Games. Huomaa, miten logo on hienovarainen puolittunut. Mutta mitä jos pitäisi valita: tämä 9F tai todellinen Audi R8?

gepardi
Cheetah - GTA V
Koenigsegg urheiluauto kaltainen puolivälissä moottori teki sen ulkonäkö jo monessa GTA versioita, ja se voi myös tarjota uusia jäsenenä osan sekasortoa. Sinä päätät itse, missä hän eniten muistuttaa.

Grotti Carbonizzare
Grotti Carbonizzare - GTA V
Joku kappaletta Aston Martin V12 Zagaton heitetään vasten Nissan GT-R. Tämän raa'an veri-punainen paneeli hieman hätiköintiin Franklin pyörän taakse, tulos oli.

hyväntekijä Feltzer
Bene Factor Feltzer - GTA V
Katsokaa, paskiainen lapsi Mercedes-Benz ja Mitsuoka.

Premium Executive Sedan (virallinen nimi tba)
MaserJagSaab - GTA V
Jos Kiinan autonvalmistaja YooFuuk MiLong päättää tehdä julma sedan Jaguar-, Saab- ja Maserati vaikutteita, tämä mafiabak saattaisi hyvinkin olla mahdollisuus saada lähelle lopputulos.

Invetero Coquette
Invetero Coquette - GTA V
Selitys tarpeettomia. +1 nimi.

hyväntekijä Surano
Bene Factor Surano - GTA V
Yritetään Jaguar F-Type, jossa vinoon tarkasteltiin myös SLS AMG. Tietoja sitten.

Pegassi Infernus
Top 10: brutaalin autoja GTA V
Lamborghini Diablo-tyyliin klassinen joka selviytyi lukuisia GTA versioita, ja säilyy osittain 5. Tämä on auto, joka sinun pyyhkäisemällä vaikutuksen rouvat helppo hyve.

Ocelot F620
Ocelot F620 - GTA V
Ihana. Jaguar XK kanssa Maserati kuono. Ja se mahdollistaa myös häntä enää. Oikeassa elämässä olisimme nostaa hirmuinen meteli niin historian vääristelyä, nyt voi sitä.

BONUS. Obey Tailgater
Totella Tailgater - GTA V
Raukea oodi Audi A6, hienovarainen huitaista puskuri kiinni käyttäytymistä Audifielen mallin nimi. Kuvauksen Simeonin Yetarian toimitusjohtajan Premium Deluxe Motorsport, kuuluu seuraavasti:

"Katsokaa tätä autoa ja kysy itseltäsi millä hinnalla olisit sijoittaa tyyli, asema ja hienostuneisuutta? Sitten unohtaa, että hinta Koska annan joustavat maksuaikataulut joka budjetille sopivia. Älä anna yhteiskunnan ja pankkien kertoa, mitä voi ja ei ole varaa. Ei luottoa? Ei hätää! Olet hyväksytty! Haluan kaikkien elää amerikkalaista unelmaa kuten minä. "

Hänen autoilijat yhä parempia tiivistää?

Trailerin GTA 5 löytyvät Autojunk.nl, lisätietoja multiplayer spin-off Grand Theft Auto V (kuusitoista!) Kumpi on kahden viikon kuluttua julkaisun lukemista Apparata.nl. Grand Theft Auto V ilmestyy 17. syyskuuta PlayStation 3 ja Xbox 360.