BMW: sinivalkoinen logo on Paupers

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

mustavalkoinen logo

Perinteinen sininen ja valkoinen 'potkuri' menettää asemaa.

Ennen kuin itkeä "se ei ole potkuri, @jaapiyo murskaus" kyllä, ajatus siitä, että BMW logo pohjautuu pyörivä potkuri lentokone, joka perustuu myyttiin. Se tunnetaan myös uutishuoneessa. Mutta hyviä tarinoita ei aina tarvitse tappaa kovat tosiasiat.

BMW vleigtuig logo

Jos puhumme kovia faktoja: BMW-kunniamerkin on vuosikymmeniä ollut himoitun kohteen autojen ystäville, varsinkin kun se on kiinnittynyt BMW. Lukemattomat ihmiset ovat jo kukistanut eepos saavutuksia elämässään saada joitakin Baijerin kontti sinivalkoinen kunniamerkkiä. Ja lisäksi, jotkut asianajajat onnistui myös ostaa sellainen asia. BAM! Tarpeettomia asianajaja vitsi näytölle.

Mutta jos se on BMW itse himoitun logo pian menettää karismaa. BMW suunnittelee sinivalkoinen merkki hajottamaan, "eliitti models" kantamaan merkki mustavalkoinen kunniamerkkiä. Se edellyttäisi aluksi 7-sarja, i8 ja uusi X7. BMW on tämän merkittävän uutinen itse nosti esiin tänään, piilossa lyhyessä kappaleessa lehdistötiedote BMW 7-sarjan M760 V12 Li Excellence Nautor, joka hyväksyttiin tarkastelun ennen tänään. Sivumennen Siebener joka on vain sinivalkoinen rintanappi.

Ottaen ajoitus näistä raporteista ja tapa, jolla BMW tuo tämän uutiset, voit päätellä, että kaikki eivät on BMW on yhtä ylpeä tästä liikkua. eli BMW viime aikoina viettänyt vielä vähemmän miellyttävää uutisia F8x ulos lehdistötiedotteessa perjantaina. Aika, jolloin tiedät olet varma minimaalinen huomiota.

Ja rehellisesti sanottuna, emme olleet ylpeitä siitä. Mitkä kolme portaat ääliö vuonna markkinointiosasto keksii jotain nyt? Tarina on uusi mustavalkoinen tunnus, jota Bayerische Motoren Werke kirjoitetaan harks takaisin alkuperäiseen tunnusmerkkinä BMW. Mutta miten? BMW-merkin perustettiin virallisesti 5. lokakuuta 1917. Tarkoituksena oli vain antaa yhtiölle uutta vauhtia vanha nimi RAPP Motorenwerke lopulta lähteä.

RAPP

Todellakin, RAPP -merkin mustavalkoinen, mutta niin 100 vuotta sitten syrjään. Kukaan ei tiedä, että nimi enää. Vakavasti BMW, olet yritys 100 vuoden kokemus, sinun on väärennös se ole "kunniakas historia" käsitellä snobs jotain tärkeää. Jätä se Japanin luksusbrandien ... tai Audi. Seuraavat mainosjulisteneuvonta tulee ACID MAT eteenpäin 19-voi BALLS-18.

BMW mainonta

Joka tapauksessa, tulossa E36 316i paikalliselta BMW: n uusi musta ja valkoinen merkki. Man man man ...

Kuva Luotto-BMW Moottoripyörä Magazine ja BMW blogi