Voit silti ostaa uusi Honda S2000

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Honda S2000

Ovatko he menneet hiljaa jossain takapajula tehdas Japanissa rakentaa tämän upea urheiluauto?

Ei, valitettavasti. S2000 on jo saapunut laivalla 16 vuotta sitten Kaukoidän tällä tavalla. Vasta sitten omistaja päätti olla käyttämättä autoa, mutta pysäköidä yksityiskokoelmasta. Kummallista, auto oli tuolloin se laittaa merkki, oletettavasti autoon ennen kuin se voi suorittaa vuosittain pieni laatikko pitää sen huippukunnossa. Laskuri ei siis ole täysin neitsyt tilassa, mutta 1068 km elämänkokemusta voimme turvallisesti kutsua tätä kopio 'uusi'.

Honda S2000

Minimalistinen sisustus (pisteessä kritiikkiä, nyt löytäneet melko ajaton) näyttää tyylikkäältä ja tumman sininen maali hohtaa kuvissa kuin se vain lähti tehtaalta. Konepellin alle, kahden litran EHEC on 241 hv. Tietenkin, jossa on hengittävä ja intoa jossa Bobby Eden toinen kärki voi imeä. Lohko, lisäksi, sijaitsee ulkopuolella etuakselin kokonaisuudessaan, ja näin ollen se on virallisesti puolivälissä asennettu moottori.

Honda S2000

Loistava auto, mieluiten vaati vuosikymmenen hienosäätöjä. Valitettavasti vuonna 2009 oli vielä kankaalle tämän mestarillinen roadster. Mahdollisuus, että jonain päivänä löydämme tällaista täysin tasapainoinen, ilmakehän roadster showroom on valitettavasti nolla. Liian monta elektroniikka näinä päivinä, ja varsinkin liikaa turbo.

Honda S2000

Silloin oli uusi hinta tämä hauska kone 110000 guldenia, suuri 50 grand euroissa niin. Jos se oli Bitcoin, tämä uusi tehdas S2000 tänään 70 grand arvoinen, tai pikemminkin myyjät ainakin ajatella auto kannattaa tätä. Euroina ymmärretty. Toisaalta, se on 1250 euroa voittoa vuodessa. Voisitko tämän määrän kestämään Honda S2000 autotallista? En. Sattumalta löysimme Marketplace S2000 lähes kymmenesosa tästä määrästä, ja vielä enemmän hevosvoimia kuin hyvin. Hmm ...