Niin paljon Lamborghini Urus on noin kustannukset

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Italialaiset on kirja avasi tulevista SUV.

Stefano Domenicali, entinen capo Ferrari F1 joukkue nykyään toimitusjohtajana kilpailevien Lamborghini, on hienoja noin käyttöön vielä Lamborghini Urus. Tiedäthän, SUV palvelemaan käteisellä lehmän, pieni à la Porsche Cayenne päässä Sant'Agata Bolognese tuotemerkin. Asia on Yhdysvalloissa Lamborghini noin 200000 dollaria maksaa ja siten edellyttää niin paljon rahaa kuin Urus HUracan. Kerätyn asia: Alankomaissa on uusi Huracán vähiten 260000 euroa kevyempi.

Kiitos Urus pitäisi kaksinkertaistaa tuotanto Lamborghini 7000 yksikköä vuodessa. Melko raskas askel, jos ajatellaan, että on olemassa vain 297 lambo ruuvattiin yhdessä 2001. Nämä olivat pääasiassa Diablo ja Murciélago n kourallinen. Päästä lisääntyneen tuotannon, jossa voi olla 500 ylimääräistä toimihenkilöistä ja siellä on 28 jälleenmyyjille maailmanlaajuisesti saapua yhteensä 160 kappaletta.

Lisäksi voimme raportoida Urus saada plug-in hybridi-versio on, 'odottaa m jossain noin 2020. Myös täysin sähköinen versio on saatettu markkinoille, joka voi kilpailla hienosti Aston Martinin DBX ja tietenkin Tesla Model X, jos tämä voidaan pitää kilpailijana. On myös huhuja orgaanisia kamaa. Emme pidä, joten meillä ei ole enempää.

Urus on normaalia, jos kiinteistön 2018 ja aluksi luultavasti sisältää palanut Porsche V8.