Mercedes SLS AMG Lopullinen teksti: Kaikki tiedot ja hinnat

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Mercedes antoi meille viime viikolla esikatselu SLS AMG Lopullinen teksti, yhdistettynä vapauttaa S65 AMG. Nykyään ne antavat kaikki tiedot ja kuvat vapaasti, mukaan lukien hinta.

Aloitetaan mitä jo tiesimme. Final on sijoitettu SLS GT, mikä tarkoittaa olemme tyytyväisiä 591 hevosta ja 650 Nm konepellin alle, ja siellä on 350 kpl tehty.

Uitzwaaimodel tulee Sekä coupe ja roadster. Huppu ei hiiltä, ​​se on vain yksi hiili-'look. Mutta hänen peilit ja moottorin kantta tavaraa tarjolla, mutta vain vaihtoehtona, koska keraamiset jarrut. Hiilikuituinen jakaja ja takaspoileri ovat myös vakiona, nämä hyväksyttiin SLS Musta sarjan.

AMG taotut vanteet rajat käyttivät on saatavana kahta väriä: mattamusta kiiltävällä tai mattamusta aksentti kiiltävän musta reunus. Jos tosissaan poistaa, sitten Mercedes kokoaa ilman lisämaksua joukko "Dunlop Sport Maxx Race Cupin renkaiden mitat 265/35 R 19 (edessä) ja 295/30 R 20 (takana).

saavutukset

Bullige V8 yhdistettynä AMG Speedshift DCT 7-vaihteinen Sport -vaihteisto tarjoaa kunnollinen suorituskyky: pysähdyksistä olet 3,7 sekuntia 100 km / h, 0-200 tulee 11,2 sekuntia. Elektronisesti rajoitettu huippunopeus on 320 km / h.

Sisustus ja hinta

Sisätilojen Lopullinen sisältää sekä keskiosiin paikoista, kun oven vuori designo Exclusive nahka, ommeltu timanttikuvio. Tämä musta nahka on valmis, jossa on erottuvan hopea ompelemalla, käänny oikealle värit hopea vyö. Hiili viimeistely on vakio. Hiilikuitu keskikonsolissa on "AMG Lopullinen painos - 1 350" tunnus jumissa. Olen erityisen ja tiedän sen.

Sitten avainkysymys. Mitä Mercedes hänen luomiseen, joka toimitetaan maaliskuusta alkaen 2014 on? No, niin paljon * kulauksella *:

• SLS AMG GT Coupe Lopullinen teksti € 295 130
• SLS AMG GT Roadster Lopullinen teksti € 303 600