Autoblog neuvo: ‘urheilullinen’ tilaa hirviö 20k

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Zafira OPC (B)

Naiset ja lapset ensin. Mutta isä haluaa hauskaa!

Kuitenkin tärkeää se voi olla hieno auto. Tietenkin se on kohde käytön. Kuin kone, kannettava tietokone tai uuni on halukas ostamaan sellainen tuote, jota ei usein, mutta jos et, te teette hyvin. Auto Reader Blog Daan on tehnyt äärimmäisen raittiuden. Koska omin sanoin miessukupuoli tullaan pahoinpideltiin perheauto on käytännöllinen. Daan liikkuu 'vapaaehtoisesti' on Volkswagen Touran.

Se on myös Touran 1.6 FSI. Että moottori on Daan maku myös eloton. Mikään ei auto missä Daan onnellinen. Ymmärrettävää. Kyse tilaa. Se on ensisijaisesti raittiina valinta. Sinänsä mitään vikaa, mutta Daan sen pitäisi olla jotain hauskempaa. Perheauto tulla totta isä voi silti ajaa urheilullinen, mutta matto rotat sisältää tyttöystäviä olla vielä sisällä. Seitsemän paikkainen ei ole vaatimus, mutta jos jotain voisi olla: erittäin onnellinen!

Sen täytyy olla mukava auto, mutta äiti-vaimo olisi myös tuntuu hyvältä. Ilmeisesti Daan on suorittanut pöydän hakulomakkeessaan:

Nykyinen / edellinen autot:Volkswagen Touran 1.6 FSI
Myynti / vuokrasopimus:ostaa
Business / Yksityinen:yksityisesti
budjetti:€ 20.000
Vuosi Mittarilukema:35000
Polttoaine suuntautuneisuus:bensiini
Syy ostaa toisen auton:Touran on liian vähän valtaa
Perhe koostumus:5 ihmistä, 3 tyttöä iältään 8, 6 ja 4 vuotta
Edullinen Brändi / Mallit:S-Max
No-go malleja / merkkejä:ranskalainen

volvo V70R
€ 15950
2004
120000km
Jotkut kysymykset ovat helppo vastata. Jo pitkään on vankka vaihtoehto perheellinen mies on kiire, ja se on nopea Volvo Estate. Jos vaimosi heti alkaa vastustaa: nämä autot ovat joskus varustettu takapenkki. Ok, tämä penkki on väärä tapa ja ohjasi Hockeyvrindjes lapsesi ovat todella rutistaa vyöhyke. Mutta teillä on valtaa, tilaa, seitsemän paikkaa ja melko hillitty ulkonäkö. Nämä ovat joitakin vanhempia autoja, niin pitää mielessä, että huolto voi osoittautua jonkin verran korkeampi. Kohdat kannattaa kiinnittää huomiota katsomaan tätä ostoneuvosta.

volvo V70R

Ford S-Max 2.0 Titaani STC |
€ 19950
2011
95000km
Annoit itse Ford S-Max on mielessä. Se ei ole hullu ajatus. Todellakin, S-Max on yleisempää. S-Max tarjoaa hyvän yhdistelmän tilaa, käytännöllisyys, ulkonäkö, ajomukavuus, luotettavuutta ja suorituskykyä. Aluksi voit saada S-Max (Ostoneuvoja) on viiden-sylinterinen turboahdettu Volvo, mutta myöhemmin 2.0 EcoBoost sisältyvät myös talousarvioon. Nämä ovat tehokkaampia ja taloudellisempia. Titanium versio on maukasta täydellinen ja smoelt hyvin. On paljon kopioita myynnissä jälleenmyyntisopimuksen autoja takuu. Se on miellyttävä ajatus.

Ford S-Max Titanium

Zafira OPC (B)
€ 15950
2010
110000km
Yksi kaikkien aikojen siistein pakettiautoja. Normaalisti ylläpitää valmistaja on kohtuullista urheilullisemman luoda MPV. Ei kanssa Zafira OPC. Rasvaa bodykit, jättiläinen pyörät ja Recaro hieno olivat standardi. Voisitte myös harkita valitsevat kivoja silmiinpistävää värejä kuten Arden Blue (katso kuva alla). Vuonna budjetti, voit valita viimeisimmän kopiot toisen sarjan. Uudempi Zafira Tourer sopii budjetin, mutta ei ole vahvaa urheiluun variantti. Zafira OPC on 240 hv kahden litran turbo iso ja monet laitteiston Astra OPC. Tällä Zafira (ostoneuvot) oli yhtä nopeasti annetun Nordschleife kuin Golf V GTI. Mutta Zafira MPV on varsin hyödyllinen: voit käyttää seitsemän paikkaa. Myös OPC standardin maukkaita täysin varusteltu.

Zafira OPC (B)

Seat Altea XL Freetrack 4 2.0 TFSI DSG
€ 15950
2012
110000km
Seat Altea XL ei mene historiaan upeimmista auto. Jos lyhyt versio on varsin nautittavaa, on se, että XL Freetrack leikata vastaan. Emme puhu sen ympärille: tämä auto on erittäin ruma. Se sanoi, saat paljon bang for your hard ansaittua käteistä. Tämä oli tuolloin yksi kalleimmista istuimet että voisit ostaa tuolloin (erityinen Cupra vain ei sisälly). Sinulla on 2,0 TFSI (päässä Leon FR) yli 200 hv, jotka voimat jaetaan kautta Haldex kytkin DSG ruutuun ja neljä pyörää. Vaimosi on liian onnellinen siitä, koska se on melko käytännöllinen asia, Altea XL. Sinun pitäisi vain katsoa sitä. Vaikka se on, on suositeltavaa käydä läpi suuret lasipinnat. Sisustus on vähän surullinen. Rappaus haavan: kaikki vaihtoehdot ovat yleensä hyvin ja kaikki toimii hyvin looginen. Voit myös valita uusimpia myytävien siellä.

Seat Altea Freetrack 4 2.0 TFSI DSG

Mercedes-Benz E250 Combi (S212)
€ 18950
2010
80000km
Tietenkin E-luokka vaunua ei urheilullinen. Eikä se seitsemän paikkainen. Miksi suositella sitä? Koska ehkä paras koskaan rakennettu vaunun. E-Classic Estate on nimittäin hyvin laaja. Lasti tilaa 2000 litraa ei puree paljon tuntemattomia. Mutta koska ei MPV tai maastoauto painaa 2500 kiloa auton. E250 1.8 turbomoottori on tarpeeksi luja eniten työtä. Urheiluhenki on vieras hänelle, vaikka Saksan tuonti malleissa on AMG paketje. Vain yksi löytyy talousarviossa vaikeaa. Jopa Saksassa ei ole paljon myynnissä. Älä tee sitä virhettä tyytyä C-luokka, jotka ovat huomattavasti tiukemmat. Onko meillä ostaa suosituksen tätä autoa? Mutta tietysti!

Mercedes-Benz E250 Estate (S212)

Subaru Tribeca 3.6R
€ 15500
2008
85000km
Galleria Der tälläkin Subaru. Nenä oli niin ruma onneton, että seurasi nopea kasvojenkohotuksen normaalitasoa edessä. Sittemmin auto meni läpi elämän Tribeca 'eikä' B9 Tribeca. Tribeca on antelias kokoa suurempi kuin Forester ja puhdas pehmeä roader. Standard ne olivat hyvin varusteltu. Moottori on kuuden pullon ilmakehän nyrkkeilijä. Joten periaatteessa tämä Tribeca on enemmän Porsche Cayenne kuin. Suorituskyky-kulutus suhde ei ole suotuisa. Suorituskyky vähän pettymys ja Tribeca himo yli runsas huikka. Ne on luokiteltu erittäin monimutkaisia, joten sinulla on vähemmän kustannuksia. Etu: ne ovat hyvin houkuttelevalla! On tarpeeksi kopioita kohtuullisen alhainen mittarilukema.

Subaru Tribeca

Mazda CX-9
€ 15900
2010
80000km
Mazda CX-9 ei ole täysin erilainen kuin edellä Subaru. Kuten Tribeca on CX-9: n suurin autonvalmistaja, jotka ovat Japanin näyttelytilojen, vaikka amerikkalaiset standardit ovat Medium Jakosuotimet. Jälleen suorituskyky on hieman pettymys, vaikka suuri kulutus. Mazda on varustettu enemmän kuin hyötyä. Etu on valtava määrä tilaa ja ajo-ominaisuudet. Tämä on mukava crossover olla matkan varrella. Lopullinen sopimus on voit salapoliisi erinomaisia ​​yksilöitä talousarviossa. Jos CX-9 edelleen koko liian suuri, CX-7 vielä parempi, kiitos moottorin Mazda 3 MPS.

Mazda CX-9

Yolo: Dodge Magnum SRT-8 (LX)
€ 17250
2008
115,000 km
Dodge Magnum on hieman muutettu runkoon "W210 E-luokan. Joten se on iso auto, ei niin tilava kuin E-sarjan, mutta se ei ole paljon. Sisustus on pilkkaa: Pilkkahintainen muovit tarjoavat nuhjuinen ilmapiiri. Viimeistely on erittäin säästäväinen ja kaikenlaista hienous on Magnum outoa. Tämä on haitta, mutta myös viehätys auton. Magnum on paljon luonnetta. Erityisesti SRT-8 on täydellinen yhdistelmä välillä Musclecar ja perheauto. Moottori on 6,1-litrainen Hemi V8 tuottaa 426 hevosvoimaa ja tuottaa hienon ääniraidan.

Dodge Magnum SRT-8

Haluatko neuvoja seuraavan autonne? Täytä tämä lomake, jossa meille kaiken oleellisen tiedon. Kuka tietää, me löytää seuraava unelmiesi auto!