Viimeisen F12tdf on myös kaikkein erityinen

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Mikä ihana koostumus.

Ferrari F12tdf on tietysti hyvin erikoista. Se erikoisempaa kun on uusin tuotanto kopio omassa hallussa. Tämä on viimeinen ja Instagrammer gregb.23 voitaisiin vastaanottaa TDF viime kuussa.

Ferrari poikkeaa useimmista TDF: n. Näin Tailor Made listan F2tdf tämä on niin pitkä, että kaikki henkilökohtaiset asetukset yksinkertaisesti voinut kuvata plakin. Aluksi satiini-vihreä lakka ainutlaatuinen. Ferrari Tailor Made Miljonääri ja maalipinta ovat antaneet nimen "Verde Opaco GB23. Raidat ja jarrusatulat maalattu Rosso Dino. Suuri ja silmiinpistävää Scuderia Ferrari kilpi maalattiin auton.

F12tdf on standardi tarpeen hiiltä. Greg päätti pistää hiilen yksityiskohtia vihreänä. Jopa diffuusorin pitäisi olla vihreä hiili. Pyörät ja pakoputket on valmistettu satiini-musta. Yläpuolella Ferrarin logo selässä on koristeltu Italian lipun. Sisustus on tehty vihreä Alcantara, sekä oranssi yksityiskohtia. Jälleen runsaasti vihreä hiili.

Auto kääntyy hienosti muun laivaston Greg. Näin Huayra BC on samanlainen väri yhdistelmä. Muiden autojen haista varakas yrittäjä tässä Katso.

Kuva: gregb.23 kautta Instagram