“Formula yksi oli katastrofi minulle”

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Webber-Kova

Onko tämä rohkea lausunto lähtöisin suustaA) Taki InoueB) Toranosuke TakagiC) Yuji IdeD) Tony Fernandes

Todellakin! Se oli E) Sebastian Vettel. No, salaa tietenkään. Vaikka Saksan on päätellen joskus vaikea hänen radioliikennettä, se on paljon velkaa urheilua. Mutta missä parhaat kuljettajat ja tiimit alalla voi ansaita rasvainen siivu F1, takana markkereita on kysymys kamppailla ja maksaa pois tappioita. Tili voidaan osittain tukee ammattikuljettajat jotka helposti laittaa alas rahaa F1 kokemus ", mutta loput on pussistaan ​​omistajalle joukkue.

Kaikki tämä on usein motiivina turhamaisuus turha toivo, että 'Nimesi on Race Emporium' on kaunis päivä edessä verkkoon seuraavan tilan tai mieluiten ennen Ferrareita ja McLarens. Odota, miksei Silver Arrows? No, totta puhuen: nyt se ehkä kuvitella, mutta jos jotain ei enää käy Mercedes ja joissakin johdon yo kasvaa liikaa kustannuksia, joten brändin voi jälleen poistua urheilua. Tuon juuri sitoutua isot valmistajat tehdä F1.

Tämän takia vihdoin tuli päähenkilö tämän tarinan, Tony Fernandes kohtaus F1 sirkus. Puolivälissä 00s, useimmat yksityisen joukkueet, jotka ovat meikki enemmistön kentän aiemmin, kaasutettava mukaan kasvavia kustannuksia. Jotkut pystyivät myymään Aasian kauppoja kuten Jordaniassa ja Minardi. Toiset, kuten Nuolet kadonneet verkosta.

No, jota ei koskaan ollut erilainen aikaisemmin. Luettelo seikkailijoita aloittaa F1 menneisyydessä ja sitten katosi nopeasti on lähes loputon. Vain muutama pölyinen joukkueiden nimet: Eagle, DeTomaso, Connaught, ATS, Ensign, Hollannin Boro, Fortin, Hesketh, Kojima, Larrouse, Lotus (nyt kolme kertaa), Onyx, Osella, Penske, Walter Wolf Racing ja @ Willeme n suosikki, Andrea Moda F1. Mutta joka kerta kun uusi tikkari oli kuitenkin jälleen valmis ottamaan paikan viimeisen häviäjiä.

Paitsi kun kauden 2009, ainakin, joten se tuntui aluksi. Kaavan 1 oli itse leikata sormet. Bernie Ecclestone ei ole salannut, että hänellä oli yllään mitään tarvitseville joukkueet tulivat tiputtelua ovat kalliita osapuolena. Hän oli aivan loistava, houkuttelee varakkaita tuotemerkkejä. Vuonna 2008 sly fox oli luultavasti ylpeä kuin riikinkukko seitsemän hännät. Suurin osa alkaa kentän koostui (de facto) tehtaalla joukkuetta, nimittäin Ferrari, BMW, Renault, Toyota, ja Honda (McLaren-) Mercedes. Mutta kaksi vuotta myöhemmin, sanoi puoli joukkue "Okei, heippa!" Vanhaan Bernard, viimeinen ja F1 iso ongelma takana.

Oli vain yhdeksän joukkuetta eli (niin 18 autoa) päälle. Lisäksi jotkut kieroutunut jäljellä joukkuetta ei myöskään ole täsmälleen terveenä. Näin oli nopeasti kehittänyt suunnitelman vielä houkutella uutta verta. Max Mosley ladattu potentiaali joukkueen omistajien ennen kuin ne voisivat olla kilpailukykyisiä kengännauha budjetti, koska ei olisi budjetin korkki. Cosworth antaisi mukavan taloudellinen moottori.

Tiedämme, mitä näistä lupauksista on tullut. Kolmen uuden joukkuetta (alunperin Lotus Racing, Hispania Racing F1 USF1 ja Virgin Racing kutsutaan) ovat kaikki olleet jo katosi näyttämöltä. Lopulta kolme ovat monet yksityiset joukkueet käyttivät niitä enintään stop-aukko kuroa ajan kunnes havaittiin jälleen pääoman tehokas osapuolia täyttämään kenttään. Katse takaisin BBC Radio 5 Liven Lotus / Caterham Tony Fernandes myös, että Formula 1 oli katastrofi hänelle.

Formula 1 oli katastrofi minulle. Joka tapauksessa, ei kaikki on aina mitattava kuinka paljon menestystä olet, mielestäni on tärkeää tehdä asioita uskon. Ja olin aika hyvin ruudukko Ferrari, McLaren ja Williams, olen aina katsoin ylös. Okei, olimme takaisin, mutta olimme siellä.

Tosiasia on, että Max Mosley luvannut minulle, että kustannukset olisivat ajaa F1 puolittunut. Todellisuudessa kuitenkin vain kustannuksia, vaan nousi. F1 joukkue alkaa tyhjästä tänään on riskialtis ala, en näe sitä sattuu joku Eddie Jordan voi laittaa joukkueen ja lähitulevaisuudessa voi voittaa kilpailun. Takaisin kentän tulee vain maksaa pois tappioita myös maksaa kuljettajia. Se on sääli todella näin lahjakkuus jää sivussa.

Asianmukaisesti todettujen.

Kuva luotto-: Webber ja Kovalainen kohtaavat Valencia Twitterissä