Zomoto on uusi sivusto

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Kirjoitimme kerran aiemmin noin Zomoto yhteydessä gadget-tiedoston. Sen jälkeen yhtiö on ollut kiireinen hänen verkkosivuilla, joka luodin tuli sijalle seitsemän sijasta autojen verkkosivujen Alankomaissa. Kommentit vastustajan nyt kehittänyt kokonaan uuden sivuston tulisi tarjota paremman käyttökokemuksen ...

Sivustolla esitetään omin sanoin, suurin ja nykyinen valikoima käytettyjä autoja Alankomaihin, samanlainen kuin meidän ystäviä kiihdytin. Ne tarjoavat myös "Zomotex" vapaa arvostus, mitä he ovat viime kuukausina myönnetty yli neljännes miljoona kertaa. Tämä oma matemaattinen malli, antaa arvio markkina-arvo auton.

Arvostus perustuu normaaliin poistot perustuvat mallit mittarilukema, vuosi, auton kunto ja varusteet. Lisäksi Zomotex myös käsittelee tiedot nykyisen kysynnän ja tarjonnan autoja. Tämä lisäys Markkinatilanteen tietojen tarjoaa ainutlaatuisen luokitusjärjestelmä. Laskettaessa Zomotex lähdetään keskimääräisestä kunnossa ja arvioitu mittarilukema 12000 vuodessa. Mainittu arvo käytetty auto perustuu määritetyn mittarilukema. Mielestäni oikea kohtuullinen, mutta ehkä muitakin kokemuksia?