Kiihdytin Tesla Model S on muovia ja ääliö

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

nuoli

Se muovista, se ei ole loistava ...

Vaikka hinta aandeeltje TSLA tarkemmin ja edelleen ammunta ilmassa, kysymykset tulevat yhä uudelleen esiin noin rakentaa laatua Teslan malleja. Teslan on olemassa tapauksessa ei tiedetä olevan paras maaliin.

Pieni asia kuin löysä oven tiivisteet ja Hatarassakin verhoilulevyjen ovat tavallisia, mutta myös suurempia ongelmia. Fameus on kyseessä on S-mallin, joka oli toimitettu jaetun A-pilarin. Kävi ongelma on niin suuri, että asiakas kyseessä oli täysin uusi malli S Tesla.

Käsittämätöntä, että auton, puhumattakaan tyyris S-mallissa, on kaikin laatu tehtaan ja jälleenmyyjä ja toimitetaan asiakkaalle samanlainen ongelma. Vaikka ehkä se ei ole niin uskomatonta maksua. Jotta ei viivästyttää mallin 3 Elon todellakin päättänyt, että perinteinen laadunvalvonta ei välttämättä tarvita tässä mallissa.

Samalla siinä on jälleen lisätty uusi ja melko outo ongelma. Tesla kuljettaja ja Tesla Motors Kerhon keskustelu käyttäjä benjiejr äskettäin lähetetty edellä kuvan hänen rikki webz kaasupolkimen kaasupolkimen ", kuten sitä kutsutaan Tesla piireissä. Mies Kyseessä halusivat keuliminen autonsa jossain auton rakastava Mattie ja Roste poljin niin lujaa metallia. Siinä ehkä sijaitsee ydin suoraan, koska poljin S-mallin, ei-metalliset, mutta muovista. Tämä materiaali ei pystynyt kestämään voima räjähdyksen beniejr oikea jalka ja katkaisi maiskuttaa. Yllä olevassa kuvassa tähän aiheeseen näet tuloksen.

Benjie pisti tarina nauttia foorumilla. On eeppinen epäonnistuminen ehkä se, että hän joskus vaatii drag strip ja aina tavoitettavissa legday? Kyllä. Ongelma näyttää usein tapahtuu, mistä on osoituksena näitä kuvia muiden huonontuneen Tesla polkimet.
arrow-2
arrow-3

Tällä hetkellä poljin katkesi auton suoraan elvyttämiseen energiaa ja siten menettänyt nopeus. Benjie sanoo siis olla iloinen, että tapaus ei tapahtunut vilkkaasti liikennöidyn tien. Tapaus on toimitettu NHTSA (National Highway Traffic Safety Association). Ennen Tesla joutuu kuitenkin vahvistaa polkimet ovat nyt paitsi monipuolistaa lisäsyy toimimaan kaasupoljinta samettivuorella pohja.

Kuva luotto-: Teslamotorsclub.com