Parempi kuin robotti puku: Ford Mustang Iron Man

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Tai pikemminkin Robert Downey Jr., jonka Iron Man pelataan elokuvissa.

Rooli Iron Man / Tony Tiukka tarvikkeet ex-con Robert Downey Junior todellakaan mitään haittaa. Mahtipontinen näyttelijä ansaitsee rahaa kuin vesi Hollywoodissa. Se on tietenkin mukavaa, varsinkin jos haluat autoja. Elokuvissa, hyvin varustetuista autotalli Tony Stark useita kertoja ruudulla, mutta tosielämässä virus on päässyt auton pidon mies, joka näyttelee luonnetta. Tiettävästi Downey oli itse asiassa tiiviisti mukana luomassa hänen "uusi" Mustang Boss 302 SpeedKore.

SpeedKore kuulostaa nimen väärän K-yhtyeen, mutta voit / pitäisi tietää ne harrastaja Tantrum, eli restomod kanssa 1650 hevosvoimaa 9,0 litran V8 kaksinkertainen isku veneestä.

Myös Downey Stang he ovat tehneet parhaansa uudestaan, vaikka se voima joka on vaatimattomampi. Tarkkoja lukuja ei anneta siellä, luultavasti koska auto SEMA on siellä ja pian hukkua autoissa yli 1000 hv. Mutta ahdettu 5.0 V8 kuuluisa Fordin viritin Roush on kuitenkin riittävän suorituskyvyn, erityisesti siksi, että auto on pitkälti rakennettu paneelit hiiltä.

Silti Mustang ei ole vain varustettu nykyaikaisilla tekniikoilla. Siten, auto on vuosikerta ilmastointi ja on asianmukaisesti koko ajan sisätilan. Voisi sanoa, että on valinnut Singer Esque lähestymistapaa. Onnistunut projekti?