Miksi Audi RS6 DTM varastettiin?

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Paljon jännitystä ja laukauksia viime yönä oli kuuluisa 1000-hv Audi RS6 DTM gejackt autoteollisuuden maailmassa. Vain muutamaa tuntia myöhemmin hänet löydettiin kokonaan palanutta. Mikä oli motiivi tähän toimintaan?

historia

DTM aloitti elämänsä vuonna 2013 kuin 'normaali' RS6 Avant 560 hv, ja freesyle-hiihtäjä, Betsafe-merkki, ja petrolhead Jon Olsson osti sen. Kun hän tuli R8 hänen mielestään oli aika uusi Gumball-projekti, ja täällä nämä radikaali RS6 DTM seurasi. Jälkeen Gumball osti hollantilainen Douwe Leitner hänen autoyhtiön ja viime yönä oli autoa Amsterdam East paikan päällä kuvaamisen missä Leitner itse oli läsnä.

Omistajan odotti huoltoasemalla Kriterion IJburglaan moottorin käydessä kuljettajan istuimen joissakin kameroissa oli järkyttynyt, kun tuntematon määrä miehiä valkoinen VW Transporter ajoi useita kertoja ampui ilmaan, ja auton plus avaimet väitti. Vaikka RS6 on avaimeton mennä Leitner kertoi, että avaimet inzaten ja harjataan itsensä tuskassa levyyn, hän sanoo päin kameraa AT5.

Varkaat repivät täydellä kaasulla sitten Zeeburgertunel käyttämällä RS6, vain 3-4 tuntia sen jälkeen, kun auto on palanut on havaittu pysäköintialueella on Nachtwachtlaan on 020-Gazassa. Se oli niin kiire työtä, että varkaat eivät edes vaivaudu kesti hetki pyörän. Arvioitu vahinko: noin 400000 euroa. Rs6 yksin, se on.

Audi RS6 DTM

getaway Car

Ensimmäinen sysäys kysymykseen 'miksi?' Saattaa ', kuten pako auton rikos. " Kuitenkin ennen kuin ottaa suhteellisen nimetön auto, ainutlaatuinen Audi RS6 vielä vaikeampaa pudota kaduilla kuin KKK huomautti hattu Kwakoe tai Opel Wörthersee tavata.

Lisäksi paitsi varastettu VW Transporter (kuten aanrijvervoer) uhrattiin - joiden riski oli tullut varastaa sen - mutta lopulta se pois varkaat meni nopeasti, mutta myös päivittäisessä käytännössä täysin käyttökelvoton autoa ilman avainta. Tämä tarkoittaa, että kun sammuttaa moottori, on turvauduttava luovia menetelmiä saada auto toimii.

Lisäksi polttoainesäiliö oli lähes tyhjä, ja tietysti auton kuten rakkaus kulauksen peut. Ehkä varkaat näkivät pian niiden jack-liikkua myös miten tyhmä niiden toimintaa oli oikeastaan, koska samana yönä Jon Olssons ex oli parkkihallissa New West poltettu talteen, sanoneen. Kumma puuttuu paikannuslaite autoon. Ehkä luotettu omistaja omaleimaisuus auton ja varkaus.

Audi RS6 DTM

Varkaus on kaikki ominaisuudet suunnitellun toiminnan, mikä herättää kysymyksen siitä, onko hyökkääjät oli silloin, kun he saivat autossa piti enää ajatellut todella varkaus. Pitäisi seurata pidätykset, saatamme kuulla tämän.

Jos he nyt ovat välittömästi olivat ne revitään Brink suuri OV kuin voisin olla jotain ehdottaa, mutta nyt se tulee alas on, että kallis auto gejackt varten Joyride muutaman kilometrin ja sitten tulen pantavaksi. Tuntuu paljon vaivaa muutaman minuutin ajomatkan 1000 hevosvoimaa ase. Valitettavasti ase vain palanut pala romu (Kuva: AT5)

RIP RS6

mahdolliset skenaariot

Avulla meidän Kiinteä kamera Taleban taistelija Martijn käännyimme mahdollinen skenaario kussakin: ryhmässä riski jalokivet varastaa Silti Porter Pikkubussi ja mukana hihnat ulos ryöstää pumppuun. Siellä tai matkalla niiden todellisen tarkoituksen, jalokivet mainitut nähdä RS6 he jo tietävät Autoblog ja päättää, mikä sitten on otettava seuraava pumppu ... Sinulla on loppujen lopuksi ei ole hauskaa töissä. = Fik pelataan, koska kuten aina todisteita.

ei virus-

Douwe Leitner painetaan meille myöhään eilisiltana kaikki sydän ettei kysymys myynninedistämistarkoituksessa temppu, mikä otetaan huomioon poliisin raportit oli epätodennäköistä, ja vasta tuli epätodennäköistä polttamisen jälkeen auton.

Lisäksi ajoi auton aikana ammunta viime yönä vihreällä levyt, jotka ovat muodollisesti ei ole sallittua. Ammatillinen rekisteröinti on vain koeajot. Toivotaan Leitner hänen vakuuttaja ole vaikea lähdöstään tehdä täällä. (Pieni päivitys, mukaan RDW: Käyttämällä ammatti rekisteröintiä on liityttävä suoraan toiminnan määritelty yrityksen joten ei antolainaustarkoituksiin Red: .. Tarkkaan ottaen ei vain koeajot, mutta kaikki voivat liittyä mahdollisesta myynnistä . Footage voi mennä sen kanssa.)

Sillä välin romuauto eräänlainen lohdutuksen varten RS6 DTM syntyy pisteitä ja videoita, kun hän oli vielä ennallaan. Täten: RIP RS6 DTM.

Valokuvat: Mats Bulters (1, 2)