Tulos F1: Monacon Grand Prix 2017

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Vettel

Lentää joku tänä satamassa?

Se taas hienoa kertaa kilpa harrastaja. Tänä viikonloppuna oli peräti kolme Top tapahtumat kalenteriin: Monacon Grand Prix, Indianapolis 500 ja 24 tunnin Nürburgring. Kun huomenna mennä töihin, se on helppo tunnistaa mies harrastajia. Nuo ovat kaikki kalpea, koska ne on kahlita koko viikonlopun putkeen, kun taas kaikki muut olivat rannalla.

Kuljettajat itse myös aika tehdä ruskettunut iho. Cote d'Azur on se kaikki viikonloppuvarauksissa hieno. Oikeastaan ​​huomaamme, että salaa vähän huono, koska spektaculairste kilpailuista Monaco yleensä tapaamme kuin mitä sputters. Ajattele esimerkiksi voiton Olivier Panis vuonna 1996.

Mutta jopa kuivalla säällä tämä GP on valtava haaste, erityisesti mielenterveyden tasossa. Kaksi tuntia mahdollisimman nopeasti pois kapeat kadut, tietäen, että yksi pieni virhe tarkoittaa lopussa oman rodun. Jopa Senna tuli tällainen virhe koskaan vuonna 1988, kun hän syöksyi voitettu asentoon. Että onnettomuus on pieni nurkka on näet myös, jos sinulla on pieni ratsastaa Hamilton.

alku
Juuri ennen edes hauska hetki välillä Button ja Alonso. Espanjalainen vain soittaa sisään Indianapolis ja Button tarvitsevat onnea mukana kilpailussa. Hän lisää, että se Jense hyvää huolta autonsa. Jenson leikkiä:

"Olen virtsata tuolin."

JB

Hilpeyttä kaikkialla.

Mutta tällä hetkellä on aloittaa heti upeimmista näkökohta. Jokainen piti kasi ja kunnes ei ole sijainti muuttuu. Bottas uhkaa lyhyesti sisältä Vettelin mutta valitsee munia rahaa. Kimi ilmi napa ensimmäiseen mutkaan ensin. Takana top-10 Hamilton voittaa paikka ja siirtyy P12.

Wehrlein Button ja yrittää olla fiksu, jonka välittömästi tekemällä stop. Näin he joutuvat käyttämään myöhemmin, ei muita väsy yhdiste rotu ja mitä he voisivat saada, jos turva-auton. Vuonna varikolta, mutta ne saavat hieman liian lähellä toisiaan. Painike valittaneet radiota sopiikin kokenut veteraani on 'Vaarallinen Release. Menestys, koska Wehrlein saa strafje viisi sekuntia.

Mid Race:
Se on ollut kierroksella 17, ennen kuin se tapahtuu uudestaan ​​jotain mainitsemisen arvoista. Kvyat kertoi radiossa että menettää häntä liikkuvat Hülkenberg öljyä. Hän on oikeassa näkyy, kun TV-ryhmä keltainen Renault kuvaa, jossa on tupakointi häntää. Tämä ei voi olla hyväksi pitkiä. Todellakin, Hülkenberg ojensi paljon myöhemmin R.S.17 syrjään. Mukaan joukkue, se on rikki ämpäri, mutta se näytti epäilyttävästi kuin rikkinäinen moteur.

Jotain puoli rotu on pysähdys vaiheen. Max on kertonut, että hänen täytyy tehdä juuri päinvastoin Bottas.

"Kohta vastapäätä Bottas."

Tämä tarkoittaa sitä, jos Bottas menee kärryt sisällä, koska Bottas vielä tulossa ulos. Bottas vielä sen ulkopuolella, joten Max menee sisään. Suomalainen vastaa seuraavalla kierroksella ja tulee juuri ennen Max työ uudelleen. Ricciardo näyttää olevan todellinen voittaja tämän tarinan, koska hän saa radalla ja ajaa joitakin hyvin nopeasti kierrosta. Kun kaikki on sanottu ja tehty, Ricciardo nappaa molemmat Bottas Max. Max on siellä ole kovin tyytyväinen:

"Mikä vi * un katastrofi"

VER

Edessä alalla vastaavien tapahtumien. Räikkönen ensin tulevat, mutta Vettel ajaa muutaman kierroksen läpi. Tämän yli toimii, koska sen jälkeen, kun hänen pysäkki Vettel Räikkönen on takaisin raiteilleen. Kaikuja Michael Schumacher ja Barrichello.

Tämän jälkeen Vorentscheidung eduksi Saksan pudotti suoraan Kimi reiän suhteen Vettel. Suomalainen näköjään säätää, ettei matkustajaa kuin toiseksi jälkeen isku. Tällä välin aiheuttaa tiettyä ärsytystä välillä Perez tiimeineen. Perez oli viime vuonna lavalle Monaco ja haluaisi saada hyvän tuloksen. Sen moottori käy liian lämmin ja joukkue sanoo, että hänen täytyy tehdä jotakin. Mutta Perez eri mieltä. Kuten Louis van Gaal sanoisi:

"Kuolema tai Gladiolus"

Perez

Vettel on menossa koskaan miettinyt hiljaa yksi hänen helpoimmista voittoja. Sen takana on pieni jännitys toisesta sijasta välillä Räikkönen ja Ricciardo, vaikka Räikkönen luultavasti vain nopeuttaa tarkastuksia tietäen Ricciardo siellä ei koskaan tule. Mutta sitten yhtäkkiä! Turva-auton!

Herintreder Button on Wehrlein hyödyntää siellä, missä Senna törmäsi seinään vuonna 1988. Onnettomuus itsessään ei ole niin erikoista, mutta Wehrlein auton jäänteet ovat edelleen kulmassa seinää vasten Saksan.

Wehrlein

Medical Car vetää ulos auttamaan valitettava kuljettajaa. Jossa yhdistetty voimat se poistetaan hylystä.

Sen jälkeen olemme nähneet tietä Sauber kuljettaja hyppii voimme keskittyä jälleen tilanteesta kilpailussa. Koko kenttä on nyt sisäkkäisiä, joten ehkä meidän silti jännittävä loppu kisan. Red Bull on ollut fiksu, koska se on Verstappen kutsuttu sisältä uudet renkaat ilman menetetty kantoja. Ehkä hän voi tehdä jotain tuoretta kumia. Vähemmän taitava Ericsson takana turva-auton, koska hän lähettää hänen Sauber solidaarisuudesta Wehrlein seinään.

Jos SC menee hänen katseensa Max. Juuri Bottas hiipivä hyvin lähellä Ricciardo. Täällä on hyvä taistelu panimo kolmannesta sijasta. Ricciardo on kaikki onnea, kun hän osui Kaide Sainte Devote mutta voi edetä.

Että onnellisuus ei Vandoorne. Eteläinen naapurimaamme katsoi kohti hänen ja McLarenin ensimmäinen piste vuonna. Mutta sen jälkeen hieman touché kanssa Perez työntää myös hänet ulos radalla vuorollaan. Paitsi Sauberin nytkin ovat McLarenin poistumaan radalta.

viimeistely:
Perez on tehtävä. Jälkeen tikkie vastaan ​​Vandoorne Kvyat on hänen seuraava uhri. Hän torpedot Venäjän kylki ja vie hänet vähintään kaksi pistettä. Lisäksi hän vie minut manageri pelin pistettä, mikä on anteeksiantamatonta. Kurittaa ihminen. Voi ei, odota, olen runkoon Force India.

Vaan antaa ihmisille Pat näyttää olevan ainoa keino saavuttaa jotain tässä piirissä. Max jopa tuoreet renkaat voi tehdä mitään kohti Bottas. Jokainen täten ajaa junalla maaliin. Uusi iso autojen korkea downforcea tehdä ohittaminen yksinkertaisesti mahdotonta. Ferrari niin onnistunut viime jälleen voittaa Monacossa.

Vettel vie voiton ja ennen Hamiltonin mestaruuden. Räikkönen on pettynyt P2. Ricciardo ottaa hänen toinen koroke vuoden P3, sillä Bottas, Verstappen, Sainz ja Hamilton. Britti, kun hänen neljästoista paikkansa eilisen ajot eri mieltä erittäin tyytymätön tulokseen.

PÄIVITYS:
Max ei ole vihainen, mutta pettynyt.
max haastattelu

Täydelliset tulokset:
1. Vettel
2. Räikkönen
3. Ricciardo
4. Bottas
5. Verstappen
6. Sainz
7. Hamilton
8. Grosjean
9. massa
10. Magnussen
11. Palmer
12. OCON
13. Perez
14. Stroll
15. Kvyat
16. Vandoorne
17. Ericssonin
18. Button
19. Wehrlein
20. Hülkenberg