Tulos F1: Grand Prix Japanissa vuonna 2017

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Verstappen kypärä

Päätteeksi F1 kauden hitaasti tulee näkymään. Joka tänään oli iso Japanissa ja joka itse Lost in Translation?

Ah Suzuki Suzuka. Kurssi oli alun perin suunniteltu Hans Hugenholtz on todella piiri vanhan koulun. Tarjoamme pidä myöntää, mutta vaikka Circuit Zandvoort on mukava työpaikka, Hugenholtz teki parhaansa työtä maalla nousevan auringon. Monet kuljettajat pitävät fluidireittiä rajan itsensä parhaana aikana.

Aiemmin Ayrton ja Alain taisteli kolmen peräkkäisen vuoden katkera kaksintaisteluun tittelistä. Huipentui vuonna 1990, kun Senna voitti napa hänen McLaren ja Prost hänen Ferrari koulutettu toisen kerran. Senna tuntui, että hän oli kukistanut väärälle puolelle rataa ruudukon FIA. Tämä organisaatio johti ranskalainen Jean-Marie Balestre silmissään muutenkin perusteella Prost. Mitä tapahtui seuraavaksi ensimmäiseen mutkaan tulee tietää jokainen F1 fani. Jos ei, voit tarkistaa sen hetkeksi roskaa autoa.

Pätevyyden saatuaan eilisen mestari kaksi ehdokasta tänä vuonna ovat liian lähellä toisiaan verkkoon. Hamilton hänen Mercedes, Vettel hänen Ferrari. Punaista auto on, miten se vielä töitä kisaa varten, mutta kiinni juuri ennen kuin moottori käynnistyy. Takana HAM FAT ja imeä Red Bulls Daniel ja Max. Lewis No, kuinka paljon haluat Senna sitten ...

alku
Vettel ja Hamilton tänne heti, mikä tarkoittaa, että Hamilton ensimmäinen sukeltaa ensimmäinen mutka. Takana kaksi kilpailijat on Max Verstappen kulkee hänen joukkuetoverinsa Ricciardo. Ricciardo hakkasi meidän maanmies lopuksi jälleen karsinnat eilen, mutta Max palauttaa oikeassa järjestyksessä heti ensimmäisellä metrin kilpailussa nähdään häneltä. Alku on myös virheetön lukuunottamatta Carlos Sainz hänen (nyt, et koskaan tiedä milloin Red Bull) viimeisen kilpailun Toro Rosso tekee huonon vaikutelman kaatuu ulos radalta.

Ricciardo tuntuu ylimääräistä tuskaa tappion alkoi, kun Ocón ohittaa hänet 'rittelyn'. Verstappen on juuri oikealla tavalla: hän ottaa Vettel suoraan hiusneula ja jatkaa P2 takana Hamilton. Hmm, Max P2 jäljessä Hamilton alkuvaiheessa rodun, joka on tunnettu jotenkin ...

Kun avasimme meidän tuolit / sohvat / beanbags purettu, koska ohittaminen Max, Aasian painajainen Ferrari saavuttaa kypsyyttä. Ensimmäinen ampua Räikkönen kaksintaisteluun Hülkenberg pois radan Spoon ja menettää monin paikoin. Siitä tulee punainen prikaatin kuoppa seinään vaikka ei halunnut nähdä, mutta se ei ole mitään verrattuna siihen, mitä seuraa. Jos Vettel suora opdraait, hän on ohittanut suoraan Ocón ja Ricciardo. On selvää, että Saksan ei ole valtaa hänen SF70H. Tekninen ongelma esitteli itsensä aloittamiselle ei ole ratkaistu. Ferrari kuitenkin myönnetty lisäaikaa päättää tuoda Seb sisälle. Jälkeen Sainz jälleen ajaa tiellä ja tällä kertaa meni lennolle, koska siellä on turva-auton radalla.

SC ansiosta Max voi värjötellä pyrstössä Hamilton. Hän voisi myös uhata britti uudelleenkäynnistyksen? Mwah. VER suojauspalvelin vastaa kohtuullisen hyvin gasvoet HAM, mutta se on heti selvää, että hän on liian kaukana takana Mercedes on paikka tarjouksen. Vettel välin menee pidemmälle ja taaempana. Selvästi tämä on mahdollisuus Saksan tarina. Se on kuin naapurimme sanoisivat lopullinen Vorentscheidung maailmancupissa.

Mid-Race

Kablam! mutka Degner II toimii jälleen kuin jyrkästi oikealle. Viikonloppu kuljettajilla on vaikeuksia kanssa petollinen käyrä, joka puristaa yhteisiä jälkeen joitakin nopeasti lakaistaan ​​kierrosta. Tällä kertaa Ericsson lentää ulos radalta. Jos näemme laivalla hän tekee sen hyvin hankala. Kilpailukomitean päättää virtuaalisen turva-auton Lähetä työ.

Tämän lyhyen tauon kahdeksan rodun Ricciardo kypsä aikaa kiinni OCÓN. Sitten hän menee kolmannen kierroksen jälkeen Max Verstappen, mutta on jo ruuhkaa noin kuuden sekunnin MV33. Katsotaan kuka nopein tänään kaksi.

Danny-Ric

Raikkonen välin on myös hieman eteenpäin. Mies, joka on voittanut täällä 12 vuotta sitten ohittaa Fisichella viimeisellä kierroksella on mukavaa kiireinen kiinni kun hänen retki radalta ensimmäisellä kierroksella. Kierroksella 16 hän ajaa noin seitsemännellä sijalla takana Force Indian. Hänen pitäisi olla periaatteessa, mutta kysymys kuuluu, onko olemassa matkustajaa.

Kierroksella 22, Verstappen pääsi läpi alittivat Hamilton. Red Bull voivat niiden kuljettajat P2 ja P3, tietenkin joitakin yrittää ajaa Mercedes piilee. HAM saapuu välittömästi polkeminen VER merkitys Ricciardo nyt johtoa Bottas. Vuonna 24. kierroksella Max asettaa nopeimman kierrosajan kisan on alhaalla ja hän vain 1,8 sekunnin päähän LH44.

Kierroksella 26 Ricciardo tulee sisällä, mutta Bottas toimii tasaisesti ja menee putkeen. Hamilton on kuitenkin jo hännän hänen toinen, jossa Verstappen oikealla hänen takanaan. Nyt tulee iso strategia-temppu Mercedes hatusta. Valtteri tekee tilaa Lewis, mutta ei tietenkään Max. Hollantilainen on kaksi kierrosta puristaa takana suomalainen ja siksi näkee britti katoamassa.

Me tietenkin pitää silmällä etupuolella kentän onko Verstappen silti voi tehdä verrattuna Hamilton, mutta pelkäämme, että Lil 'Lewis voi nyt hallita kilpailussa. Tasajännitteen kilpailussa piilee taistelussa pisteiden kantoja laastste. Se tunkeutuu hännän top-10. Kuljettajat Haas F1, Williams, Renault ja Toro Rosso Gasly kaikki haluavat kokoontumispaikka.

Lyhyessä ajassa on kaksi nimeä listalle korostettava. Pierre Gasly verremt itsensä ja sitten ytimen täytyy etsiä vaurioituneen renkaan. Sitten näemme outo kohtaus kun DRS siiven Hülkenberg pysyy avoimessa tilassa. Saatat ajatella, että saksalaiset voivat näin lentää radan kuin koskaan ennen, mutta todellisuudessa hänellä ei ole downforcea ja tietysti hän on lentää enemmän mahdollisuuksia työn. Kun Nico tulee yrittää mekaanikko hullunkurinen tavalla siiven vielä työntöasentoa, mutta turhaan.

viimeistely

Oefff, melkein iso kaatua loppuvaiheessa kilpailupäivänä. Lance Stroll kaatuu pois radalla rittelyn ja kun hän tulee takaisin raiteilleen liukuu lähes kiinni Red Bull. Mielestäni oli Ricciardo, mutta välttää Olavje "jätän sen täällä keskellä. Kävele laittaa autonsa pois radan ja alas toivotaan siellä on turva-auton, joka mahdollistaa enintään sekuntia varastettu Valtteri häntä on tehdä hyvää Lil 'Lewis. Mutta valitettavasti, kilpailulautakunnan päätti lisätä virtuaalisen turva-auton. Tämä kilpailu näyttää päätetään.

Tai ... ei!?! Katoamisen jälkeen VSC Max yhtäkkiä liikkua paljon nopeammin kuin Hamilton. Kahdella kierrosta mennä, hän on hännän HAM, muutamia epäilyttävien nenän molempia. Valitettavasti Alonso tapahtuu McLaren tarvitsi hetken välillä Mersu Hamilton ja Red Bull Verstappen. Massa tee sama uudestaan ​​ohuesti yli. Nosta kanssa veteraanit.

Siinä se oli, Lewis voittaa lähdön. Verstappen on vertaansa Ricciardo, Bottas, Räikkönen, kaksi Force Indian kaksi jänisten ja Massa. Jolyon Palmer ei liekit uudestaan ​​ja päättyy hänen luultavasti viimeinen F1-kisan värittömän kahdestoista paikka.

PÄIVITYS 1Kisan jälkeen Hamilton työnsi Max sementtiä.
HAM-sementti

PÄIVITYS 2Max heitti vettä Daniel aikana lehdistötilaisuudessa.
Fun-in-the-persco

Update 3Max puhunut mic jälkeen keltaisen rodun.
Max-mic

PÄIVITYS 4
Alonso oli rangaistu jälkeen kilpailussa piittaamatta sinisiä lippuja.


Täydelliset tulokset

1. Hamilton
2. Verstappen
3. Ricciardo
4. Bottas
5. Räikkönen
6. OCÓN
7. Perez
8. Magnussen
9. Grosjean
10. Massa
11. Alonso
12. Palmer
13. Gasly
14. Vandoorne
15. Wehrlein

DNF
kävely
Hülkenberg
Ericsson
Vettel
Sainz