Syytteeseen vaatii pakotteita isä ja poika, koska Porschen ratakilpailuun

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

911

Näyttää siltä, ​​ettei tehtävä rangaistukset tällä kertaa.

Viime vuonna kerroimme noin traaginen onnettomuus Loosdrecht. 19-vuotias nainen, joka tuli sen jälkeen hän osui hänen Toyota Aygo, jonka Porsche 911 on nyt 54-vuotias Walter W .. Walter Reed aikaan kaatua liian kovaa ja se oli liikaa alkoholia veressään. Hän olisi lisäksi sekaantuneet ratakilpailuun hänen 33 vuotta vanha poika Casper W., joka ajoi mini. Uhri oli edelleen vietiin sairaalaan, mutta kuoli siellä kaksi viikkoa myöhemmin vammoihinsa.

Syyttäjä tänään vaati viideksi vuodeksi vankeuteen ja kolme vuotta Walter poikaansa Casper. Lisäksi vaaditaan sekä lisenssin keskeyttämisestä viisi vuotta. Hollantilainen Oikeuslääketieteen instituutin (VMI) on laskenut, että Walter 167km tunnissa, ajo aikaan kaatua. Lisäksi on yleistä, että hänellä oli kaksi kertaa sallittu määrä alkoholia veressä. Viisitoista todistajat ovat todenneet, että Walter Casper kilometriä ja oli ollut käynnissä ratakilpailuun ja siirtyi suurella nopeudella 'suihkuputkessa' liikenteen.

Kaksi W: n mutta molemmat kiistävät, että oli olemassa ratakilpailuun. Walter sanoo myös, että kun hän ajoi ylinopeutta, mutta läheskään 167 kilometriä tunnissa väittäen VMI. Tunteet juoksi korkea ollessaan. Walter täyttää todistus nimellä "yksinkertaisesti ole totta", "mahdollista" ja "valehteli". Hän jopa muutenkin niin vaikeaa ei uskalla ajaa:

Siellä minä ajanut nopeammin kuin 50 kilometriä tunnissa, jossain välillä 70 ja 85 km, mutta ei varmasti 200. En uskalla edes moottoriteillä Saksassa. En todellakaan aja nopeammin, vannon kuolemasta äitini ja poikani.

Kuitenkin isä vainajan ymmärrettävästi halusivat vain lisää tämän puolustukseen, jota hän kutsuu 'paskaa'

Rakas Fleur humalaisen hölmö ajoi kylkiin.

Casper W. poika olosuhteista toi yllättävän asiallinen Berden miksi hän ei pidä tuomita. Lentoyhtiö lentäjä sanoo menetti työnsä, jos tuomitaan. Joka tapauksessa, se on ollut traaginen tapaus, että jokainen, joka haluaa satunnaisesti astumalla kaasupoljin, muistuttaen, että onnettomuus on pieni nurkka.

Kuva luotto-: liity vahingoittuvat 911 autoa roskaa.