Tutkijat: infotainment Tesla pahimpia

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Tesla näyttö

Okei, ei vain Tesla.

Perustan edistämiseksi tie 'AAA-säätiö Liikenneturva, "sanovat VVN (Safe Traffic Alankomaat), mutta Amerikassa, on tutkinut joidenkin 130 vapaaehtoista ja noin 30 testiajoneuvojen asteeseen häiriötekijä liikenteen läpi eri tietoviihdejärjestelmät. Aikaisempi tutkimus osoitti, että toiminta navigoinnin jopa yli häiriötekijä tarjoaa SMS ratissa. Sekä Alankomaissa ja Belgiassa on kehitteillä käyttää älypuhelimen sisältää vastaavasti kampanjoiden tavoin olen offline "ja 'Promise'. Se, että toiminta navigoinnin ja siten myös infotainment aiheuttaa vieläkin häiriötä on huolestuttavaa. Tämä korostaa myös tutkimuksen eri tietoviihdejärjestelmät.

tutkimuksen AAA

Tulokset Tutkimuksen Tämä ei puhu sen puolesta, että jo piiritetty automalli sähköautoja. Järjestelmä näyttää tai suuri, se tuntuu vähemmän helppo käyttää ajon aikana, koska S-mallissa (kun video täällä) kuuluu luokkaan pahiten.

Muut huonosti-pisteytys autoja mahdollisimman muodossa häiriötekijä mukaan viihde-; Audi Q7, Chrysler 300C, Dodge Durango GT, Ford Mustang GT, GMC Yukon SLT, Touring Honda Civic, Honda Ridgeline RTL E Mazda3 Touring Nissan Armada SV, Subaru Trek Cross Premium ja Volvo XC60 T5 tekstillä.

Ajoneuvot, joissa on korkea häiriötekijä mukaan viihde-; XT5 Luxury Cadillac, Chevrolet Traverse LT Ram 1500 Ford Fusion Titanium, Hyundai Sonata Base Infiniti Q50 Premium, Sport Jeep Compass, Jeep Grand Cherokee Limited, Kia Sorento LX, Nissan Maxima SV ja Toyota RAV4 XLE.

Autot, joiden keskimääräinen aste häiriötekijä vuoteen infotainment; Chevrolet Equinox LT, Ford F-250 XLT, Hyundai Santa Fe Sport, Lincoln MKC Premiere, Toyota Camry SE, SE Toyota Corolla ja Toyota Sienna XLE.

Autot, joissa on alhainen häiriötekijä infotainment on valitettavasti ole.

Kuva: Tesla Model S @DannyBMW